Glade unger, mere overskud og den nagende samvittighed - CopenhagenDaily
3 In barselsliv/ gajolen/ mig/ sikka

Glade unger, mere overskud og den nagende samvittighed

Ok, hold da fast en titel jeg alligevel kunne brygge sammen på dette indlæg. Det er i dén grad et tegn på at jeg burde få blogget lidt mere, og holde mig til ét emne pr. indlæg 😉

For at starte fra en ende af. Efter at ha’ tænkt en masse over hvad der mon nager Spunken, har han haft et par gode afleveringer i børnehaven. Måske det hænger sammen med at vi denne uge er kommet endnu mere tilbage til normalen. Fra at det i 3 uger kun har været Kjærsten der har hentet og bragt ham, har jeg hentet ham i denne uge og også afleveret ham et par gange. Jeg tror han er glad for at vi skiftes lidt mere, og så er det heller ikke længere så nemt for ham at løbe om hjørner med sin far og gøre afleveringerne til noget møg. Nu skal jeg ikke råbe succes for tidligt, for vi ved ikke hvordan det går i næste uge, men jeg er godt tilfreds lige nu.

Processed with VSCOcam with s2 presetGajolen er igen blevet målt og vejet. Han har travlt med at vokse, og snart kan jeg sætte en stor bunke babytøj i str. 50 til salg, for han kan snart ikke være i det mere.

Ved fødslen vejede han 3292 gram. Nu er det 4650 gram.
Han var 50 cm lang, og nu er han 56 cm… Det er for VILDT og jeg har ikke svært ved at forstå hvorfor han har haft mavekneb, så meget mad som han har fået i sig.
På lørdag er han fire uger gammel – sikker tiden går.
Han er sød, og sover stadig fint (i forhold til sin storebror). De fleste nætter, melder han sig sulten 2-3 gange, og ellers sover han. Dagtimerne er også overskuelige, med en god lur til formiddag, og en god lur til eftermiddag. Ved 20 tiden, går han i seng i liften eller på mit skød, og bli’r så spist af ved 22 tiden når jeg selv er ved at gå i koma i sengen. Alt er godt – og når maven er helt på plads, hååååber jeg at roen fortsætter.

Dagene står endnu ikke på meget andet end baby, lidt oprydning, søvn og dårlig samvittighed over alt jeg ikke får nået.
Jeg kigger på alt det jeg gerne vil gøre herhjemme, og har svært ved at ryste tankerne væk. Det er træls, for jeg kan mærke det går ud over humøret, og selv når jeg sidder i sofaen og slapper af med popcorn og godt tv, har jeg dårlig samvittighed fordi jeg burde sætte vasketøj over, tømme opperen, rydde op i gæsteværelset, kigge lidt på butikken (som i øvrigt er blevet nævnt i et tysk blogindlæg), få sendt mails afsted med julegaveønsker, købe julegaver, plante 100 tulipanløg (….) besvare mails, pakke pakkekalendergaver ind og 100000 andre ting….mon jeg nogensinde lærer at koble helt af?

Vi har været i mødregruppe for første gang. Det var en hyggelig oplevelse, og selv om vi er hele 7 mødre så tror jeg at vi kommer til at få en hyggelig vinter sammen. Når ungerne er lidt mere mobile, så skal der nok blive gang i den. Hi hi.

Rigtig god weekend til dig.

IMG_0003

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Celena
  lørdag 22. november 2014 at 23:39

  It must be nice to get back into your rhythm of life… and with such cute boys… and successful business! Happy weekend!

  • Reply
   Therese
   mandag 24. november 2014 at 16:11

   Thanks you so much, Celena 🙂 Everyday it’s getting better, and I just love to see my boys together and to have time for both of them <3

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 3. december 2014 at 11:14

  Jeg kender det alt for godt, det at der går for lang tide mellem indlæg, og derfor bliver de for spraglet, og derfor får de en nuanceret overskrift 🙂

  Gem din to du liste lidt til side, nyd familieforøgelsen. Du kan ikke blæse og have mel i munden. (jeg har gemt mig nede bag en bunke af to do ting og får tjekket blog indlæg der er 3 uger gammel 🙂 ) – Derefter tager jeg fat på det forsømte stille og roligt. Der har været lidt ekstra arbejde, blevet mormor og ja, har det som spunken mht. mørke 🙂

 • Leave a Reply