Mandag er feberdreng og sovebaby - CopenhagenDaily
3 In barselsliv

Mandag er feberdreng og sovebaby

IMG_6779Status pt – vi splatter ud i sofaen. Spunken er syg, og ligger og sveder med 39 i feber. Lille stakkel. Strengt sagt, så er det ok der er lidt feber, for så er hans aktivitetsniveau til at klare, i forhold til at skulle være alene med spædbarn og Spunk.
Da jeg ringede til børnehaven, sagde de at flere er syge i dag, så det er vist vinterens første rigtige virus der har ramt os.

Nu krydser jeg blot fingre for at Gajolen ikke også bli’r syg. Heldigvis ammes han fuldt (og meget) så han burde været dækket godt ind med immunstoffer. Han sover i sin lift lige nu – håber han sover længe så der er god tid til at hygge med Spunken i sofaen.

Weekenden har været skøn. Vi har nået en masse her i huset, og der har også været tid til et par dejlige gåture og barselsbesøg. Så er der tanket op til hverdagens trummerum.

Jeg har fået sendt ønskesedler til familien. Det er svært at finde på ønsker til Gajolen, men det lykkedes da. Nu skal der snart købes julegaver til 8 nevøer og niecer – næste år er der 10, da min svigerinde venter tvillinger. Liv og glade dage og rimelig mange julegaver at pakke ind.
Når vi nu er ved indpakning, så skal jeg også pakke Spunkens pakkekalender ind. Jeg mangler stadig 8-10 pakker, men jeg synes jeg har fundet mange gode ting. Mormor har også hjulpet til, hvilket er rigtig dejligt. Ihh, hvor jeg glæder mig til december nu hvor Spunken er et år ældre og VIRKELIG interesseret i jul og julemand.
Jeg gad godt at ha’ en “nissedør” men den har jeg endnu ikke fået købt. Vi må se om det bli’r i år – ellers er det nok også sjovt til næste år.

Billedet er fra weekenden, men motivet ville lige nu være sådan cirka det samme 😉

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  frnielsen
  mandag 24. november 2014 at 13:19

  Åh hvor er det synd for ham 🙁 nu vil jeg tillade mig at være en gammel kone med gode råd 😉 tag tøjet af ham – kun et lagen over, når han har feber og rigeligt at drikke. En kold klud er også dejlig.

  • Reply
   Therese
   mandag 24. november 2014 at 15:56

   Tak søde du 🙂
   Han ligger i underbukser og t-shirt nu. Han har det ret stramt med slet ikke at ha’ tøj på, så det var en kamp at komme så langt. Men kolde klude har han fået på panden, og han får kold juice og kolde vindruer. Lille fis <3

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 3. december 2014 at 11:30

  Pudsig – Sidste mandag var der også 3 syge på jobbet, og det mærkes når vi kun er 10, når vi er fuldtallig. Ved jo han hurtigt kom på benene.

  Det med nissedøren, er sådan en hyggelig ide, har først hørt om det i år, og har videreformidlet tanken til yngste. Bettemanden er jo ligeglad i dag (15 dage gammel), men tanken til fremtiden er jo alletiders. Næste år skriver yngste Bachelor opgave ved denne tid, så det er med at tænke fremad 🙂 – Tak for tippet.

 • Leave a Reply