Man kunne også bare sige f*ck

En ulykke kommer sjældent alene. Ikke fordi det som sådan er en ulykke at ha’ syge børn, men jeg synes vi bli’r udfordret denne uge.

Spunken er stadig syg. Det viste sig at være lussingesyge, som både Kjærsten og jeg ser ud til at vi har haft, for vi er ikke blevet syge. Dét er godt.
Spunken er stadig hjemme, for efter feber kommer røde kinder, snot og hoste. Han er lige dér hvor han er for frisk til at gide være hjemme, men for syg til børnehaven.

Gajolen er i et tigerspring. De der har babyer, eller har haft de seneste 5-6 år, ved hvad det er. For jer andre, så betyder det at han ta’r et spring i udviklingen, og lærer nye færdigheder både mentalt og fysisk. Det gi’r sig til udtryk ved at være ekstra pylret, ikke gide sove andre steder end PÅ mig og i det hele taget være et piveøre.

Oveni hatten, skete der i går et dødsfald i nærmeste norske familie i går. Det betyder at jeg gerne ville derop, men det kan ikke lade sig gøre med lille Gajol, uden at det vil gøre mere skade end gavn tænker jeg. Min mor ta’r afsted, og jeg ville ønske jeg kunne være der både for hende og resten af familien. Det fylder i hovedet, og tankerne myldrer rundt. Så det er om at spore tankerne ind på at jeg lige nu sidder med to drenge (og en hund) der kræver opmærksomhed.

Resten af dagen, kræver vist store mængder sort kaffe.

F * C K

4 comments
  1. Åh hvor jeg føler med dig. Er netop gået ind i tredje uge med en 10-årig med beskadiget korsbånd og krykker. De siger det kan tage op til 9 mrd. Er dog fri for dødsfald… Stakkels dig.

  2. Jeg håber du har det bedre nu. Sender dig og dine de varmeste tanker – knus og kram.

    Jeg hørte om begrebet tigerspring i sidste uge, ja, det er et nyt begreb, vi kaldte det bare udvikling og pylret 🙂

    Lussingesyge kendte jeg så heller ikke, og kan ikke sige om mine børn og jeg selv har haft det, men kommer det til familien engang, så skal jeg nok berette, og håber på gode råd og respons fra dig 🙂

    Pas godt på dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere