Lagt til lur i frisk luft og syrenduft - CopenhagenDaily
4 In familien/ norge

Lagt til lur i frisk luft og syrenduft

  
Gajolen ligger ude i vognen, og ta’r sin lille morgenlur. Eller nu må vi se hvor lille den bli’r, for med denne ro og den friske luft, kunne det sagtens tænkes at han sover længe. 

Vi har alle sovet nogenlunde, men vi har vist stadig den lange biltur i kroppen, så vi har sovet uroligt. Sengene fejler ingenting, så jeg tror vi kommer til at sove rigtig dejligt i nat. 

Huset er så dejligt. Det er min kusines familie der har været så søde at låne os deres hus, mens vi er her. Her er så skønt, og det er virkelig luksus at ha’ et helt hus når man er på ferie. Jeg har sat en vask over, og om lidt er det Spunkens tur til at få tøj på. Vi skal nemlig på eventyr han, jeg og Gajolen – og så taler vi ikke om at bilen skal på værksted fordi en sten har kilet sig fast i bremseklodserne og lavet en dyb rille, så den har larmet siden Sverige.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  conny
  onsdag 22. juli 2015 at 09:30

  Øv med bilen, men mon ikke også norske værksteder kan deres kram?
  Det er en skøn udsigt, du viser. Det går op, op, op, med det samme man kommer uden for beboelse. Det er det, jeg er vild med i Norge.

  • Reply
   Therese
   onsdag 29. juli 2015 at 09:22

   Vi fik fikset bilen, uden problemer. Nu er det blot spændende at se om garantien/forhandleren synes det er dem der skal dække udgifterne 😉

   Jeg elsker også den norske natur. Op op op, som du skriver. Her i Trøndelag, er bjergene “buttede” og ikke spidse. Det er superfint.

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 25. juli 2015 at 08:42

  Øv – har ikke haft nok ugen før i tog på ferie, troede uheldskvoten var opbrugt for jer.

  Dejlig frisk luft til lungerne om det er dig eller de 3 drenge, så er det et vidundermiddel. Tænkte lige på hvor mange km. i er nord på? Har en erindring om der er lige så langt til det nordlige Norge som til Frankrig er det korrekt?

  • Reply
   Therese
   onsdag 29. juli 2015 at 09:24

   Vi er 1300 km fra Brønshøj. Så det er et pænt stykke op 🙂

  Leave a Reply