Efterårsdage

aeble-rov

Det er virkelig blevet efterår. Dagene er gået, bladene falder af træerne og nu er vores græsplæne fuld af nedfaldsæbler og blade i alskens farver. Smukt er det.
Spunken hjalp i weekenden med at samle æbler, og så er planen at få en ekstra daglig vitaminindsprøjtning med friskpresset æblejuice om morgenen. Min søde søster har lånt mig en lysterapilampe, så nu gælder det bare om at huske at tænde den om morgenen 😉

Vi holder efterårsferie nu, drengene og jeg. Kjærsten har meget at se til på arbejdet, så han får ro til at få noget fra hånden, mens vi andre hygger med udflugter og tur ned til mormor.

Gajolen har klaret vuggestuestarten så fint, men i går havde han en lidt svær dag. Jeg tror det vil gøre ham godt med nogle fridage, inden det går løs igen i næste uge.

1 comments
  1. Ønsker dig og dit guld en dejlig efterårsferie.
    Mit guld er på hotelferie i Kbh. hvor Tivoli blev besøgt i går, og det på yngstes præmisser, i dag, hvis vejret er okay vil de gerne i Zoo, ellers bliver det bare hygge. De ville lige afprøve en tur til Kbh. i tog, og det med hotelværelse, før en større ferie, når yngste er færdig med uddannelsen i januar.
    Måske ser du dem bare uden at vide det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om