Vuggestuedreng – igen

brune-oejne

Så er vi i gang i dag. Gajolen er startet i den nye vuggestue, og jeg er helt glad og lettet. Der er god stemning, glade voksne, varmt og hyggeligt.

I går var vi der en time, i dag gør vi det samme igen og måske går jeg en lille tur.

Vi nærmer os Gajolens 1 års fødselsdag. Det har været virkelig svært at finde på ønsker til ham, for jeg synes jo vi har så meget legetøj fra Spunken. Duplo er i hvertfald udelukket, det har vi SÅ meget af. Så har jeg set de her fine biler, så dem har han ønsket sig. Der er en traktor i serien, nede i den nye vuggestue, og den er et stort hit.

Ellers ønsker han sig mest uldtøj og andre “bløde” gaver. Når vinteren kommer, skal han i hvertfald ha’ en varm natdragt. Jeg har tænkt på denne her. Den havde Spunken også som lille, og den var virkelig rar.

Tænk der snart er gået et år siden jeg fik den lille, lækre, brunøjede dreng ?

1 comment
  1. Hvor er det dejligt du har en god mavefornemmelse. Når hverdagen kommer, hvor du kan aflevere begge drengene, gå hjem og arbejde, vil du mærke hvor skønt det er de er samme sted.
    Uha hvor tiden dog flyver afsted – Det bliver spændende med denne markering. Har du/I også en lagkagetradition (den med 1 lys og det er tilladt at fingrene kommer i fløde etc.)
    God fornøjelse med planlægning og fejring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om