35 år ... sgu - CopenhagenDaily
7 In featured/ mig

35 år … sgu

foedselsdagsgaver

35 år (og en dag) er gået, siden jeg blev født en tidlig søndag morgen på “Namsos Sykehus”. Det er alligevel en sjat år…

Dagen i går gik med forskellige hyggeligheder. Først spiste vi dejlig morgenmad, hvor Gemalen kørte op til bageren efter rundstykker. Jeg åbnede fine gaver. En lampe fra drengene og penge til at købe en ny regnfrakke fra Gemalen. Virkelig dejlige gaver – og tiltrængt med frakken, da jeg for tiden kun har en frakke der ligner en regnfrakke men ikke holder tæt, end ikke i støvregn.
Efter morgenmaden blev ungerne kørt i institution og jeg lavede diverse praktiske ting herhjemme. Klokken 11 havde jeg en tid til negledame, som en forkælelsesgave til mig selv.

tillykke

Da jeg kom hjem, brugte jeg lidt tid på at opdatere min “Linkedin profil” – for når man fylder 35 begynder man at tænke lidt over sådan noget som liv og fremtid og arbejde og alt muligt. Ikke fordi der sker noget banebrydende anderledes på den front, men det er fint at opdatere sig selv lidt hist og her. For eksempel skal jeg til at tage nogle online kurser i “Photoshop” og “Illustrator”, og den slags kan man jo lige skrive på Linkedin og sådan…

Jeg hentede to glade drenge i institution, og Spunken fløj straks ind til nabodrengen. Gajolen gik med ind, og straks vi kom ind i stuen blev han hyyyyys. Det er hans nye ting, at være hys og rasende hjemme, og glad som en sol i vuggestue. Træls hvis du spørger mig.

Gemalen kom hjem, og vi havde en længere snak om hvor vidt jeg skulle tage til infomøde på Lilleksolen. Jeg endte med at lade være, og nu er den skole ude af ligningen. Det er egentlig ok kan jeg mærke, og nu skal jeg undersøge om Spunken skal gå på Brønshøj eller Kirkebjerg.

Vi spiste dejlig sushi, og jeg fik lov til at slappe af i sofaen mens Gemalen puttede begge drenge – totalt luksus. Jeg åbnede enda en øl 😉

En skøn fødselsdag, selv om jeg synes 35 har været en af de sværere hjørner at runde.

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Lene
  onsdag 31. august 2016 at 19:55

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen, dejligt med sådan en fejring.

  • Reply
   Therese
   fredag 2. september 2016 at 15:57

   Tak Lene, det var en skøn dag 🙂

 • Reply
  Celena
  torsdag 1. september 2016 at 20:19

  Stort tillykke til dig xox

  • Reply
   Therese
   fredag 2. september 2016 at 15:57

   Tusind tak, Celena 🙂

 • Reply
  Ilse
  torsdag 1. september 2016 at 21:09

  Tillykke med fødselsdagen. ER der en mening med at billederne er en streg lig med denne boks jeg skriver i?

  • Reply
   Therese
   fredag 2. september 2016 at 15:56

   Nej, det er bestemt ikke meningen. Sådan ser det ikke ud her, så håber det har rettet sig hos dig også? 🙂

 • Reply
  Abildjyden
  søndag 4. september 2016 at 09:35

  Jeg fik gratuleret på fb, men ikke her, så noget forsinket tillykke. En dejlig dag.

 • Leave a Reply