Status pt. - CopenhagenDaily
1 In familien

Status pt.

Tak for hilsner til min mor, både hér og dér.

Status lige nu, er at hun i går blev opereret. Alt forløb efter planen, og hun har nu ny gips på – og nye piller der muligvis kan knockoute en velvoksen okse. Gips 3 uger, ud med sting og på med en slags handske. Derefter genoptræning.
Hun bli’r nok her i Brønshøj nogle dage endnu, selv om det sikkert ikke var en så lang ferie hun havde ønsket sig. Vi synes det er dejligt at kunne hjælpe, og trygt at vide hun er i gode hænder – og 12 minutters kørsel væk fra Bispebjerg hvis man får brug for det.

Sammenlægning af alle de små sygehuse, ville gøre at hun skulle helt til Slagelse eller Nykøbing Falster hvis hun var hjemme (og så undrer man sig over at folk flytter væk fra de små byer….?!).

Lørdagen går med småtterier og hygge. Gajolen ligger ude i vognen og ta’r sig en lur. Spunken og jeg har lavet os en kande te, og sidder nu ved spisebordet og bygger Lego, spiser lakridskonfekt og hyggesnakker. Han har stadig pyjamas på, og ligner egentlig ikke en der har tænkt sig at skifte tøj i dag. Senere skal vi dog ned og handle, så måske han trækker i et par andre bukser i det mindste 😉

I morgen har jeg lavet en legeaftale med B fra børnehaven. De bor 200 meter herfra, så jeg forudser at de kommer til at rende hen til hinanden når de bli’r lidt større. Der er lige en vej de skal over, så pylremor her tænker at der nok går et års tid endnu.

Rigtig god weekend til dig.

apricola

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Abildjyden
    søndag 25. september 2016 at 08:09

    Dejligt din mor havde mulighed for at blive hos jer. Det er blevet mere bøvlet at komme på sygehuset/skadestuen i “UdkantsDanmark”. Krydser fingre for det hele vokser korrekt sammen, og genoptræningen ikke bliver for smertefuld.
    Dejligt med en legekammerat ikke langt fra hvor i bor, eller flere, så det er muligt at vælge til og fra.

  • Leave a Reply