Sådan en helt almindelig fredag... - CopenhagenDaily
7 In hverdagslivet/ ukendtsdanmark

Sådan en helt almindelig fredag…

Spunken har hostet hele morgenen, så nu får han en fridag. For at det ikke skulle være løgn, havde Gajolen optræk til feber så efter en opringning til vuggestuen, blev det også til fridag for ham. Der er ingen grund til at de ringer ham hjem efter middagslur, fordi han har fået feber.

Så det var jo egentlig bare sådan fredagen så ud….MEN

Gemalen gik tur med Max, og på vej hjem lagde han mærke til at der holdt en  bil bag vores egen bil. Temmelig ramponeret så den ud, så jeg ringede 114 til politiet for at høre hvad jeg skulle gøre.
Tjuhej, og en halv time efter stod der to betjente i fuld skudsikker beklædning og undersøgte bilen. Noget med en stjålen bil på falske nummerplader. Sikke drama fra morgenstunden.

Nu er bilen klistret til med politi-klistermærker, og jeg håber de kommer og henter den i løbet af dagen så vi ikke skal ha’ den stående for længe.

Ønsker man en helt rolig formiddag, skal man vist overveje det dér med at flytte til udkantsdanmark, bortset fra at der efterhånden også er så meget bandekriminalitet der at det måske i sidste ende ikke gør den store forskel 😉

Det er vist i øvrigt et helt andet blogindlæg, det dér med at flytte på landet. Man får godtnok meget for pengene nu, men der er også mange “imod” på min punktliste, så det er ikke noget vi seriøst overvejer. Men der bli’r da leget med tanken af og til, især når vi falder over smukke huse til lave priser.
Min gode veninde, flytter til Haslev om en måned. Hun har forældre i nærheden, og de har fået et smukt hus. Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg kommer til at savne hende, men længere er der heller ikke så mon ikke vi stadig kommer til at ses. Nu har vi begge små børn, så det er ikke fordi vi render hinanden på dørene ugentligt alligevel.

sikke-en-solsikke

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sidsel
  fredag 7. oktober 2016 at 10:53

  Du bliver bare lige her

  • Reply
   Sidsel
   fredag 7. oktober 2016 at 10:54

   Hov, den har fjernet min smiley 🙂 😉

   • Reply
    Therese
    søndag 9. oktober 2016 at 16:24

    Jo, det ender jo nok med det 😀 Der er for mange minuser på “flyttelisten” end på den anden.

 • Reply
  Celena
  fredag 7. oktober 2016 at 13:41

  Sorry about the Friday drama! The house that you posted the link to is really beautiful! I would be considering it too 😉

  • Reply
   Therese
   søndag 9. oktober 2016 at 16:25

   It’s hard not to 😉 But i think we’ll stay here in 2700 some years more.

 • Reply
  Abildjyden
  lørdag 8. oktober 2016 at 08:35

  Hvilken fredag. Håber den “fejlplaceret” bil er blevet afhentet, så der igen er ro på jeres villavej.
  Udkantsdanmark har både plusser og minusser, husk at lave listen med for og imod inden jagten på det nye hus, også det at få solgt det man bor i.
  Ønsker dig og familien en dejlig weekend.

  • Reply
   Therese
   søndag 9. oktober 2016 at 16:27

   Den blev heldigvis hentet 🙂

   Jeg tror vi bli’r hvor vi er, for når det kommer til stykket ser jeg flest plusser hvor vi er. Men af og til lader jeg mig selv drømme “hvad nu hvis”, og kigge på boligannoncer.

  Leave a Reply