Alenedag med yngsten

springvand

Det er efterhånden et stykke tid siden (for jeg er omkring en måned bagud på bloggen), men for nogle uger siden fik både Gajolen og Spunken en fridag fra institutionen. Jeg nyder begge drenge, og nyder dem især hver for sig når der en sjælden gang (som ikke er en sygedag) er mulighed for det.

Gajolen og jeg tog en bus – stor succes, for yndlingssangen er “Hjulene på bussen”! Ind til byen, hvor vi stod af på Vesterport. Der var lidt ventetid, så vi kunne nå at købe et par gode rosinboller, som vi hyggede os med i køen.
Der var meget at se på, for der var mange skolegrupper der skulle ind den dag. Søde skolebørn så langt øjnene kunne se, og nogle af dem var søde piger der vinkede til Gajolen. Så kunne han genert vinke tilbage, og smile til dem.

sandkasseleg

Tivoli er et s t o r t sted når man selv er knap 92 cm høj. Der blev undersøgt, kigget både oppe, nede og ligeud. Især var springvandet en succes med de mange stråler vand der ændrer højde. Spændende!
Rasmus Klump legepladsen havde vi helt for os selv, så der kunne tonses rundt og undersøges uden at man blev væltet. I sandkassen var der masser af legetøj at lege med. Han er ret glad for at lege med sand, især at kaste sand højt op i luften og se hvor det lander. Meget af det landede i min kavalergang, for vejret var så smukt at jakken var åben… Gajolen var godt underholdt.

ubaadskaptajn

Frokosten indtog vi også i Rasmus Klumps Verden. Jeg havde en idé om at spise Gajolen af med en pandekage med kylling/grønt, og så når han var faldet i søvn selv købe noget mere “voksent”. Det kunne jeg dog godt skyde en hvid pil efter, for pandekagen var kæmpestor så han kunne ikke spise meget – og man smider ægge mad ud hvis man spørger mig.

Gajolen faldt i søvn, og jeg fik drukket en god kop kaffe i stedet, mens jeg nød den gamle haves roser. Jeg kunne glæde mig over at deres roser også har rust og svamp, så alle har vist haft et hårdt rosenår i år.

Det var en dejlig dag med “Lillen”. Senere samme uge tog jeg Spunken med på alenedag. Mon ikke jeg også får blogget om det snart? Det står lidt sløvt til med at blogge dagligt, men jeg arbejder (mentalt) på at blive bedre. Ellers mikroblogger jeg på Instagram – du er velkommen til at kigge forbi. 

1 comment
  1. Vidunderlig dag i havde der. Det er så dejligt med en hyggedag med hvor børnene er med hver for sig, det er jo forskellige ting der har deres interesse.
    De små poder (børnebørnene Otto (knapt 22,5 mdr og Frida på 5 mdr.) jeg har lige om hjørnet har dog en udfordring vi er nødsaget at tage højde for, de kan bare ikke sove på udflugter, det går fint hjemme i dagplejen eller hos bedste eller mig, bare der er ro og det foregår i barnevognen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om