Vinterstøvler til små drenge

Mit ansigt ligger i folder her til morgen, det er svært at købe vinterstøvler til små drenge.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks, læs mere her .

Gajolen trænger til et par, og jeg kan ikke hitte ud af hvad han skal ha’ for nogle. Nu har vi lånt et par støvler af en af naboerne på vejen, som passer fint men er lidt brede i snuden. Han har smalle fødder. Når jeg henter ham i vuggestuen, tjekker jeg af med pædagogerne om de har lagt mærke til hans mobilitet i dem.
Jeg er ikke tosset med at nøjes med et par brugte sko…de virker nu fine nok, og ikke slidte, men alligevel…det kan nok ikke helt forklares.

vinterstovlerSpunken brugte de første år af sit gående liv nogle rigtig lækre, og lette sko fra Naturino. De kan stadig købes, og jeg overvejer. Samtidig ér de vamsede, forede læderstøvler fra Bundgaard virkelig lækre. Selv om der står de er 100% regntætte kan jeg ha’ mine tvivl. Pædagogerne i vuggeren har ikke talt dem helt op til skyerne. De siger dog at de er fine nok hvis man husker at behandle dem ofte med læderfedt.

Spunken har heller ikke fået vinterstøvler endnu. Han er så mobil nu at de lidt tungere vinterstøvler fra Coop har været rigtig gode de sidste par vintre. Det ender nok med sådan et par igen i år, eller nogle der minder om dem. Prisen er også mere spiselig, samtidig med at kvaliteten er 100% i orden.

Det er nok bare noget med at kaste sig ud i en beslutning, inden det bli’r alt for koldt udenfor, og spørger man Gajolen er han nok også ret ligeglad med hvad det ender med – bare han kan bevæge sig i dem, og de ikke er alt for tunge.

Hvilke støvler har du købt til dine børn denne vinter?

 

7 comments
 1. Min datter var så heldig at finde det samme mærke som Otto havde sidste vinter, og da det var sidste års model var der 25% rabat.
  Det er Ecco Snowride – Tænk sig han er 22 mdr. og allerede i størrelse 26.
  Håber du finder det dine børns fødder har brug for og trives i.

 2. Vi har kun dårlige erfaringer med Coop. Alt for stive og plastikagtige.

  Sidste år havde Ludvig Ecco – de fungerede ikke til at blive gravet ned en milliard gange – velcro var for elendig. I år er vi igen i skofus – billige og holdbare, og så kan de skiftes ud.

  Til de små var vi vilde med primigi – de fås i flere breder og holder så godt.

  Naturino køber jeg aldrig mere – ludvigs sandaler gik itu efter 2 måneder, kvaliteten var så dårlig at syningerne gik itu.

  1. Sjovt så forskelligt man kan føle om de forskellige mærker. Spunken har haft tørre dejlige fødder i Coop støvlerne i to år – i modsætning til dem fra Angulus som vi prøvede på et tidspunkt. Slet ikke gode til ham.
   Jeg tænker han skal ha’ Coop igen, medmindre der kommer 2 for 1 pars pris i Skoringen inden længe.
   Primigi har jeg tjekket ud, men synes ikke jeg kan finde noget denne sæson der lokker. Måske jeg skal kigge videre.
   Jeg har kun gode erfaringer med Naturino. Både sandaler og vinterstøvlerne 😀

 3. Marius brugte primigi i mange år, nu bruger han Hummel vinterstøvler – de er ikke så meget ude i skolen som i børnehaven 😉 og hvis det bliver giga is/snevinter får han et par sorel eller den type. Og så et par termogummistøvler selvfølgelig. Elisa har et par Ecco som sidste år som i år heldigvis var med i børnenes dag i skoringen så der fik jeg støvler til hende og otto til et par støvlets pris. Otto har fået et par rimelig lækre fra skofus. Dog kan jeg ikke anbefale skofus til større børn, Marius havde dem et år og de gik fra hinanden. Hvilken størrelse skal han bruge? Jeg har vist et par ubrugte naturino i str. 25 liggende som er for smalle til otto.

  1. Jeg synes slet ikke jeg kan finde Primigi der lokker. De ser tunge og dumme ud på billederne, men måske de er bedre “live”.
   Termogummistøvler skal vi også ha, men nok kun til Spunken. De virker lidt for tunge til de små endnu.
   Han bruger desværre str. 24 men vi vil da meget gerne prøve dem 😀 Kram til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om