Er det mandag? - CopenhagenDaily
1 In mig

Er det mandag?

Når dagen starter med at man skal bruge en time på at genskabe en telefon i stedet for nogle af de ting man ellers havde på listen, bli’r man træt. Og med man, mener jeg – jeg.

Det er mandag. Drengene er taget afsted i institution, og her kl. 12 skal jeg allerede hente Spunken for vi skal til ørelæge. Han er halvdøv på venstre øre. Det opdagede jeg ved et tilfælde, da jeg så han drejede det andet øre til hver gang jeg talte til ham. Hvor længe det har været sådan, aner jeg ikke. “I et stykke tid”, siger Spunken…men det kan jo være alt fra 1 måned til et år… Nu håber jeg at ørelægen kan fikse det, for det er frustrerende for både Spunken og os.

Han har også fået en tid til øjenlæge, den 30. januar. Han havde svært ved at se de små figurer på tavlen til sit 5-års tjek, så hellere få det tjekket nu end når han når skolestart. Det er ikke mit indtryk at han har svært ved at se, men man kan vel sjældent selv vurdere den slags helt.

Nu er det tid til at få lidt fra hånden. Telefonen er ved at være klar, vasketøjet er sat over og jeg skal pakke lidt ordrer der er tikket ind i weekenden.

Rigtig god dag til dig – selv om det er mandag.

mandag

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karin
    tirsdag 6. december 2016 at 06:09

    Det er med at få det tjekket, og jeg ved jo allerede der var noget med ørerne, så godt i kom af sted.
    Det samme vil jeg sige mht. tiden ved øjenlægen. Det hjalp mig at få briller i en tidlig alder.

  • Leave a Reply