2 In gajolen/ reklame

Legemad i træ

Indlægget er sponsoreret, men indeholder ingen affiliatelinks. 

Gajolen har altid været begejstret for sit legekøkken, og især det legemad i træ som vi har. Derfor sagde jeg fluks ja, da “Barnets Verden” spurgte om vi ville modtage lidt nyt til køkkenhylderne.

Nu har Gajolen leget med frugtsættet, kagemanden og de fine ispinde i nogle uger. De er et hit. Især frugten som kan skæres over med de medfølgende knive, er et hit. Der bli’r serveret frugt til os, samt en kop te. Han “hælder” op og skærer ud. Meget stolt.

Kagemanden er virkelig flot udført. Der sidder velcro på arme, ben og hovede så den kan skilles ad og serveres i mindre stykker. Kagemanden er flot dekoreret med “glasur” og der er en masse små huller hvor der kan sættes flag, lys og knopper i forskellige faconer. Desværre er nogle af dem allerede begyndt at skalle af, så de er ikke helt så hårdføre som resten.

Isene er så fine. Både Gajolen og Spunken kan gå rundt med dem og lade som om det er en rigtig “Filur eller Isbjørn” 🙂

Lige nu er der gode juletilbud på legemad i træ hos “Barnets Verden”. Jeg skal i hvertfald kigge efter nogle æg i bakke samt lidt forskelligt pålæg.

legemad-i-trae

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  tirsdag 6. december 2016 at 06:18

  Dejligt med lidt nyt legetøj. Godt til forbedring af det finmotoriske.
  Hos Otto er det maskinparken der bliver udvidet, der er ikke mange 2 årige der har så stor en maskinpark af Bruder. Der er en hel maskinstation, og til hans 2 års fødselsdag kom der en brandbil der kan meget mere end han ved 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 6. december 2016 at 09:42

   Hvor er det hyggeligt 🙂
   Vi har en udfordring med legetøj, da der jo er virkelig meget fra storebror der kan bruges. Nu har den lille ønsket sig tøj og ting til værelset i julegave, men mon ikke der også kommer en lillesmule legetøj 😉

  Leave a Reply