Det er da en smule hyggeligt

Dette indlæg indeholder affiliatelink og reklame for Euroflorist.

Mors dag

En ekstra hyggelig ting ved at blive mor, er at man pludselig er blevet kandidat til at modtage en lille hyggelig ting på “Mors dag”. De snart 6 år jeg har været mor (hvor blev tiden af) har drengene(s far) været så søde til at skrive kort og måske enda købe en lille buket blomster eller en æske chokolade. Dagen kan starte med muligheden for at ligge i sengen en time ekstra, og duften af frisk kaffe der breder sig op af trappen.

Min egen mor er jeg sjældent sammen med på dagen, så hende sender jeg gerne en buket. Det er hyggeligt synes jeg, for både hun og jeg holder af pæne blomster på bordet.

Som oftest falder jeg for de løst bundne buketter. Dem der minder lidt om en buket man selv kan plukke i en grøftekant, eller i haven.

Jeg har fået muligheden for at tilbyde dig en rabatkode hvor du kan spare 13% på en buket blomster hos “Euro Florist”. Koden er simpelthen BLOG13, og indtastet let i indkøbskurven.

Kig ind på siden og se det store udvalg af blomster her. Jeg ved godt hvilken buket min mor skal ha 😉

5 comments
  1. Jo, det er da dejligt at få blomster – uanset om det er mors dag eller ej. Selv har jeg købt en hel køkkenhave til min mor i mors dags gave 😉 http://aargang73.dk/mors-dag/ Som barn fejrede vi aldrig rigtig mors dag, måske er traditionen ikke helt så stor i Sverige? Jeg har heller ikke taget traditionen med til mine børn, men det sker en gang imellem, at de alligvel kommer med en lille gave og så bliver jeg selvfølgelig glad.

    1. I Norge er traditionen rigtig stor. Dog falder mors dag på en anden dag end her i DK.
      Jeg synes det er hyggeligt. Men når det kommer til stykket så kunne man jo også huske sin mor på andre dage, og ikke kun en enkelt dag om året 😀

  2. Tusind tak for koden. Får ikke brug for den i år. Min mor er her ikke mere, og sende til mig selv hm…..
    Det er en overraskelse med hvad der sker hos dig på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om