Ugentligt nyhedsbrev - et nyt tiltag på bloggen og en service til dig
0 In blogging

Ugentligt nyhedsbrev – til dig!

Der kan ikke være meget du hellere vil, end at modtage et lækkert ugentligt. nyhedsbrev – vel? Jeg kan vist godt kalde mig “Mrs. News”, gift med “Mr. News”. Så på en måde er det næsten pinligt at jeg ikke har lavet et blog-nyhedsbrev før nu.

Min idé er at samle ugens indlæg i et nyhedsbrev. Garnere det med lidt tilbageblik, da der ikke er mange af mine nuværende læsere der har været med siden bloggens begyndelse tilbage i 2005. Ja inden da havde jeg enda en slags blog inde på MySpace, hvis nogen kan huske det.

Jeg har selv tilmeldt mig på flere blogs på det seneste. Det er en rar måde at holde mig opdateret på bloggens indlæg, da jeg ikke hver dag får klikket forbi. Nyhedsbrevene er fulde af smukke billeder, et resumé af indlæggene som jeg så kan klikke ind og læse. Smart.

Jeg tror det kan blive hyggeligt, men inden jeg kommer i gang er jeg nødt til at ha’ nogle tilmeldinger. Jeg LOVER at jeg ikke sender ud mere end en gang om ugen, så tilmeld dig —–> i sidebaren.

Det bli’r fedt!

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply