En mandag der gjorde mig gladere og klogere. Skønt!
6 In arbejdsløs/ hverdagslivet

En mandag der gjorde mig gladere og klogere

Mandagen startede smukt. Den flotteste solopgang jeg længe har set. Det var en fornøjelse at stå og lave morgenmad, mens solen sneg sig op på himlen mens den på sin vej legede med den helt store pensel.

Jeg slap for madpakkesmøringen, da Spunken i dag skulle ha’ EAT i skolen. Så var der lidt ekstra tid til i stedet at snakke sammen, finde regntøj frem, spise lidt mad selv og ellers afsted.

Spunken bli’r afleveret ti minutter i otte. Så har han ti minutter til at sidde og hygge i klassen, inden undervisningen starter. Penalhuset bli’r pakket ud, der snakkes på kryds og tværs om hvad man har spist til morgenmad, hvad man skal i eftermiddag osv.

Klokken halv elleve havde jeg et møde på Jobcenteret, og det kunne ikke rigtigt betale sig at ta’ hjem inden. I stedet satte jeg mig ind i 9A mod Refshaleøen, med podcast i ørerne. Jeg er ret glad for at høre “Fedeabes Fyraften”, og klukker højlydt når Anders Lund Madsen stiller sine finurlige spørgsmål til helt almindelige danskere.

En mandag der gjorde mig gladere og klogere

Inde på Espresso House på Amagerbrogade, købte jeg en stor kop kaffe. Det havde jeg ikke fået drukket hjemmefra, så det gjorde godt ovenpå en regnvejrsmorgen.

Jeg kunne mærke jeg begyndte at blive en smule nervøs for mødet. Ikke fordi jeg ikke gør som jeg skal, eller sjusker med jobsøgningen. Mere fordi jeg nu i lang tid har forsøgt at få bevilget et kursus, men er blevet brugt som kastebold mellem a-kasse og jobcenter. Min nervøsitet var ubegrundet, for da jeg kom ind til den søde dame med det MEGET orange hår og tøj, startede hun med at sige hun lige havde talt med kursusstedet og alt ville blive bragt i orden. Jeg starter på kurset den 6. november. 

Efter den opløftende nyhed, fik jeg en god snak om CV og jobansøgning. Hun havde en helt anden tilgang til det hele end de andre jeg har talt med, og gav mig virkelig mange gode indspark. Fedt. Nu har jeg bestemt mig for at tirsdagen skal bruges på at skrive ansøgninger og finpudse CV’et.

H U R R A !!

Mandag behøver åbenbart ikke at være helt “Garfield-agtige” 😉

 

 

– tak fordi du læser med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. En gang om ugen sender jeg et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nana
  mandag 2. oktober 2017 at 20:23

  Hold da op, en smuk himmel! Og i det hele taget en god mandag, kan jeg forstå 🙂 Jeg håber at jobsøgningen snart giver pote!

  • Reply
   Therese
   onsdag 4. oktober 2017 at 08:08

   Det var simpelthen så smukt. Det er sjældent man får sådan et show om morgenen 🙂
   Tak, Nana. Jeg håber også der snart sker noget på jobfronten.

 • Reply
  conny
  tirsdag 3. oktober 2017 at 10:19

  Tillykke med kursus.

  • Reply
   Therese
   onsdag 4. oktober 2017 at 08:08

   Tak, Conny 🙂

 • Reply
  Thomas Bigum
  lørdag 7. oktober 2017 at 15:06

  Hej Therese
  Tak for omtalen af vores kursus.

  Selvom jeg selv bor lige ved din Espresso House bliver det ikke der vi støder på hinanden. Jeg har nemlig fundet Mikkel på kaffebaren lidt længere ude ad Amagerbrogade. Den ligger i No95. Har ikke så store armbevægelser, til gengæld er den enkel. Således et tip til et alternativt sted at samle kaffen op på den slags mandage.

  Vi glæder os til at se dig 6. november.

  • Reply
   Therese
   lørdag 7. oktober 2017 at 19:19

   Det kan være jeg kommer forbi en dag og prøver kaffen der i stedet. Nu bor jeg selv i Brønshøj så det er ikke ofte jeg er på Amager. Her er til gengæld Ricco og en helt ny vinyl/kaffe-biks der hedder “Coffeesound”. Tjek den ud hvis du en dag er i 2700 🙂

  Leave a Reply