Det blev en af de korte dage

Det går ikke altid helt som planlagt, når man rejser med små børn.

I morges tog Spunken afsted på skiskole. Vi andre blev herhjemme, og tog først afsted ved halv elleve tiden. Vi havde godt med tøj på, for i morges var det rigtig koldt.
Vi var ikke nået langt da han begyndte at pjevse, den lille. Kolde kinder og ikke det blideste humør. Selv ikke at få ski på, trak det store smil frem og efter at ha hylet som en stukket gris i kælken, trak vi hjemad.

Kjærsten og Spunken stod lidt mere på ski. Han er blevet så god, Spunken, så det er klart det er fedt for ham at ta’ nogle ekstra ture ned af børnebakken.
Nu har han også knækket koden til at få rumpetten op på tallerkenliften – så går det endnu bedre at komme sig op på bakkerne.

Gajolen fik varmen herhjemme, og jeg lavede en portion risengrød. Med lidt mor-list, lykkedes det mig at få ham med ind at sove middagslur. Det klædte ham med noget søvn, og nu er han i hopla igen. Hans mave er gået lidt i stå, så det er måske ikke så mærkeligt at humøret kører op og ned.

Det blev ikke mange halve timer ude i det dejlige vejr i dag, men heldigvis er der flere dage tilbage af ferien. I går og de næste dage kommer det muligvis til at sne, men til gengæld bli’r det en smule mildere i vejret.

Billederne er fra i går. Da havde Gajolen det FEEEDT på ski. Mon ikke han er klar til skiskole til næste år, hvis vi skal herop igen.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comments
  1. Det er svært at være 3 år. Storebror kan så meget, selvfølgelig kan den 3 årige også meget, der er bare ting der er svært som 3 årig og ikke som 6 årig.
    Det er tilladt at vælge en dag inde, eller flere stunder inde end ude, nu det er så koldt.
    Selvfølgelig kan den 3 årig meget mere som 4 årig. Han husker, nu når manden din er opvokset med skiferie, kunne det jo være så hyggeligt at i får samme tradition, måske kommer du selv i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om