Nyt job i yndlingskommunen og noget om sprog

Hvad søren er den af. Jeg har fået mig et job. Sådan et rigtigt job. Enda det hyggeligste sted, i min yndlingskommune. Det er på Frederiksberg, og havde det ikke været for at grundskylden er en trilliard og huspriserne ligeså, havde vi i sin tid købt hus dér. Jeg fortryder nu ikke at vi endte i 2700.

Men jo, jeg har fået job. På en musik/kulturskole på Frederiksberg. Faktisk var jeg selv elev der tilbage i 2001-2003. Det var min praktikplads i februar, og nu har de fundet midler til at ansætte mig. Deltid og ikke særlig mange timer, men nu er jeg i gang. Måske får jeg enda flere timer med tiden.

Der er stadig plads til fridage

I dag har Gajolen været hjemme. Vi startede dagen hos talepædagogen. Han er lidt sløv med konsonanterne, så vi er til talepædagog en gang om måneden, hvor vi får lidt flere redskaber der kan hjælpe sproget på vej.

Han arbejdede top-koncentreret i 40 minutter. Mange forskellige øvelser, lyde og lege.

Efterfølgende belønnede jeg ham med varm kakao.

Snart kommer storebror hjem fra spejder, og så går aftenen ellers sin sædvanlige gang. Det er min tur til at putte den store, og jeg glæder mig til at høre hvad han har på hjerte. Der sker meget i ham, for tiden kan man mærke. Venskaber, konflikter, ny viden, aktiviteter. Der er meget at fortælle om og forholde sig til.

 

 

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

6 comments
 1. Hjertelig tillykke med jobbet. Det er så godt til dig du nu har job. Så lad tiden skrue timerne op til de 37, hvis det er det antal timer du gerne vil have.
  Hvor er i heldige mht. talepædagog. Yngste datter har kæmpet og har fået Otto udredt til han skal have talepædagog, der mangler endnu en test, mener de, og da der kun er 1 talepædagog til hele kommunen, 58,127 indbyggere, så er yngste meget utålmodig, ja selv svigersønnen. De har begge haft udfordringer på sproget da de var børn, og ja, jeg kan sige ingen støttede rigtig op, trods jeg slog mange døre ind, det var så ordblindhed der gav yngste udfordringer. Hun kunne ikke læse da hun gik ud af folkeskolen, i dag er hun uddannet socialpædagog. Altså har en bachelor.

 2. TILLYKKE med jobbet, Therese. Selvom det så ikke er mange timer, så er det et job. Det må være så dejligt for dig. Er det mest inden for dit nye område – eller får du også lov at musicere 😉

 3. Stort tillykke med jobbet. Jeg krydser fingre for flere timer!

  Hvornår startede P op med talepædagog? Lasse på halvanden er også meget nærrig med konsonanter. Jeg er helt med på det er for tidligt nu men jeg er bare lidt bekymret for hans sprog. Han fik dræn som 1-årig. Ørelægen siger han er gennemsnitlig men moren her tænker at nogle andre så må være exceptionelt dårlige Han forstår hvad vi siger! Og det hjælper på bekymringen…

  1. Han var der første gang da han var knap tre år. Han sidste tid i vuggestuen var meget turbulent, så der gik han tilbage i sproget. Træls. Men talepædagogen har været SÅ sød og tager det i et godt tempo nu.

   Når han kun er halvandet ville jeg ikke bekymre mig. P gik også til ørelæge og fik dræn da han var omkring 2 (tror jeg). Men nu er ørerne helt normale, så det er ikke længere årsagen. Derfor kan det godt have været medvirkende til at han har hørt en del lyde anderledes og derfor har svært med at spejle dem nu.

   Måske I kan gå til en talepædagog til en almindelig samtale og få en vurdering samt lidt redskaber? Uden at sætte en masse i gang i institution osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om