Dagen går med raske fjed

Vinter er blevet til et vådt forår. Nu er der for alvor gang i byggeriet i vores “baghave”. Et nyt hus står klar om et par måneder. Processen er spændende for drengene at følge med i. I går var der en kæmpe cementblanderlastbil. I dag er de gået i gang med at bygge indermure.

Trænger jeg til at få en fjer på?

Jeg håber dog at bøgehækken vokser sig tæt og fin i løbet af sommeren. For de nye beboere har en meget lille have, der ligger ind til vores baghave. Nu barsler jeg med tanker om høns, så de kan i hvertfald komme ned i den ende (ingen hane, bare rolig). Jeg har set et meget smart hønsehus, der skulle være let at gøre rent og rykke rundt på. Det ligner mest af alt en campingvogn til høns, så jeg tænker at det kunne være smart i en lille have. Hønsene skal ikke mangle plads, så jeg ville tilkøbe en ekstra stor hønsegård. Nu må vi se hvornår jeg søsætter projektet. Ind til videre er det en sjov idé, oveni mine tusind andre haveprojekter.

Påsken kommer snigende

Snart er det påske. Den falder tidligt i år. Vi skal en tur til Hornbæk nogle dage, i sommerhus. Derudover har vi ikke de store planer. Det passer mig fint, for så kan vi hygge os sammen og lægge planer efter humør.

Spunken har lavet gækkebrev med sin mormor. Jeg ved selvfølgelig ikke det er fra ham, og han går og fniser over at jeg ikke har gættet det endnu. Det er lige som det skal være.

“Gæk gæk gæk. Put mor i en sæk. Send hende til Paris, på ryggen af en gris”.

Jeg må vist hellere købe et påskeæg ekstra. Vi plejer også at lave æggejagt ude i haven. Påskeharen gemmer et æg til begge drenge. Måske er der også et fint skattekort i år.

Har I nogle påsketraditioner?

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comments
  1. Sidder her og er pakket ind i tæpper og uld. Den sibiriske kulde har fået sit tag endnu engang. Først på ugen havde vi besøg af svage vinde og varmegrader, samt sol, det gav lidt forårsstemning.
    Det er mange år siden der sidst var påske traditioner her, yngste fik sat lidt gang i noget her sidste lørdag, hvor jeg besøgte Otto og Frida. Vi malede æg, satte ben, næb og fjer på dem, samt klippede lidt påskeophæng til deres vinduer. Hvad der ellers bliver fyldt på er der ikke talt om, Otto på 3 år og 4 mdr. i morgen, og Frida der snart runder de 23 mdr. er det jo først i år, der kan skabes lidt, der måske kan huskes næste år.
    Husker gækkebrevene, og mindes der altid var vintergækker med, udover den obligatoriske hilsen plus prikkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om