Når det nu skal være, er det en smuk dag at vælge sygdom på

Gajolen er sløj. Hævede mandler, næsen fuld af snot og lige på grænsen til let feber. Vi hygger os, ser tegnefilm og han spiser så mange sodavandsis som han kan rage til sig.

Arbejdet kan klares fra sofaen i dag

Jeg skulle have været på arbejde, så jeg sidder med min computer i skødet. Nu er der blevet researchet lidt, og bolden ligger ikke længere på min banehalvdel. Så kan jeg give tid til ro og kram. Inden længe, tænker jeg at Gajolen skal have sig en lille lur. Måske inden frokost, for han er træt – selv om han selvfølgelig nægter.

Vi stod op til snedriver og blå himmel. Vejret er så smukt, at det næsten er en skam at skulle være indendøre. Måske åbner jeg havedøren og sjasker lidt vand på ruderne. Med solen kommer vidnet om de enormt beskidte ruder. De er faktisk ikke blevet pudset i bund siden Gajolens barnedåb…så i år burde vi gøre det.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

2 comments
  1. En dejlig hjemmedag. Er du så heldig at du kan arbejde hjemmefra? Det er jo skønt med denne mulighed, hvis det er, især hvis en af drengene er syge.
    Smukt billede af “livets træ”

    1. Ja, jeg kan heldigvis gøre en del hjemmefra. Jeg var dog inde på kontoret nogle timer torsdag, da jeg skulle hjælpe en lærer med nogle ting 🙂 Men luksus, det er det bestemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om