Nye venskaber og hyggelige gåture

9 delinger
9
0
0

I torsdags tog jeg nogle timer på kontoret. Siden ugen var startet med sygdom, var det godt givet ud. Jeg skulle også hjælpe en lærer derinde, med en Facebookside. Jeg synes virkelig det er sjovt, selv om det kræver både tålmodighed og bred viden.

Skulle du bo på Frederiksberg, eller i nærheden, vil jeg på det varmeste anbefale dig at følge “Musikhøjskolen” på Facebook. De er gode til at lave kurser, som fx. et kursus i maj/juni for 10-15 årige i alt fra billedkunst til dans.

Jeg gik en lang tur

Da jeg havde fri, gik jeg hele vejen fra arbejdet og ind til Esplanaden. En rask tur på 6 km, foretaget med podcast i ørerne. Lange gåture får jeg ikke så mange af mere. Det er dog noget jeg virkelig nyder, så måske jeg burde prioritere det lidt højere. Ofte bliver det gåture med børn, og det har ikke helt samme afslappende virkning 😉

Jeg slog et smut forbi “Boghallen“, hvor jeg købte alletiders klaverbog til Spunken. En ny roman til mig selv, røg også i kurven. Den glæder jeg mig til at læse mere i, når vi i morgen tager i sommerhus.

Nye venner

I forgårs var vi en tur på legepladsen. Drengene legede med to søde piger – måske er det enda et spirende venskab. Det er en gave her selv efter fem år i forstaden, at møde en ny veninde og hendes søde børn.

Efter påske skal vi ses igen, til en fælles legeaftale. Kaffe og strik til mødrene, og leg til børnene. Lad os se om det kommer til at spænde sådan af, men jeg forestiller mig det kunne blive hyggeligt.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

9 delinger
2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om