Forårsinspiration til haven, jeg længes efter flere blomster og flotte farver
0 In haven

Forårsinspiration til haven

Vi hygger os oppe i sommerhuset. Vejret er med os, og vi har gået dejlige ture ved stranden og i byen heroppe. I dag har jeg enda nydt min formiddagskaffe ude med sol på næsen, mens drengene legede i haven. Så begynder jeg at tro på foråret.

Nede ved min mor falder der stadig sne i store mængder. Jeg håber at vi slipper nu, for det er så dejligt at høre fuglesang og se de små spirer komme op fra jorden.

I går gik vi en tur forbi “Blomsten by Ilse Jacobsen“. Der var fuldt forår derhenne, med forårskrukker fulde af sammenplantninger, løgvækster og andet fint. Jeg lod mig inspirere, og glæder mig til at lave nogle krukker når jeg kommer hjem. Der skal hyacinter, hornvioler, perlehyacinter og andet smukt i dem. Med en hoveddør og tre havdøre, er der rigelige steder at lave fine opstillinger med krukker og pynt.

Jeg kan ikke lade være med at kigge på haveting i disse dage. En af dagene skal jeg bestille noget jord til højbede og toplag til rosenbed. Men mens jeg kigger, kan jeg tage notits af de gode tilbud der er. For eksempel har “Plantetorvet” lige nu 25% på staudeknolde. (reklamelink). Det er et rigtig godt tilbud, så hvis du mangler planter i haven, er det nu du skal slå til. Måske står du ligesom jeg også og mangler noget havemuld. Det skal jeg bruge til at fylde krukker, højbede og rosenbed op. Der kommer nok til at gå en del til, så det kan virkelig betale sig at købe en bigbag. (reklamelink)

Selv mangler jeg nogle hostaer, så måske jeg skulle slå til mens tilbudet er der.

Nu vil jeg nyde resten af langfredag med familien. Kjærsten fejrer langfredag med at langtidsstege 😉 I aften står den på smørmørt svinekød i små boller.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply