Køkkenmagi – en hurtig anbefaling

I dag udkommer “Køkkenmagi – superfoods til hverdag”, på forlaget Gyldendal.

Jeg var i går så heldig at være inviteret til reception for bogen, hvor Anne-Sophie – det skønne menneske – fortalte om bogen, og kastede os ud i at forme dadelkugler og dyppe dem i alt fra spirulina til bipollen.

Endnu har jeg ikke læst i bogen, fik den i går, men jeg glæder mig til at kigge nærmere på de lækre sager. Anne-Sophie sagde at alle ingredienser i bogen, kan købes almindelige steder. Altså supermarkeder og Matas, så man skal ikke nødvendigvis ind i små hemmelige helsekostforretninger.

Så en lille morgenanbefaling til dig. Køb den til dig selv, eller som en smuk værtindegave.

Bogen kan du købe her

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

1 comment
  1. Det er altid dejligt at prøve noget nyt. Det vigtigste for mig er det hele kan købes der hvor jeg handler, så jeg ikke skal udenbys for at købe ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere