Skagen du skønne

Igen i år har vi været i Skagen. Den årlige tur i uge 25.

I år besluttede jeg mig for at lade bloggen ligge brak, mens jeg “mikrobloggede” på Facebook og Instagram. De lange aftner brugte jeg i stedet på strik, og det var i det hele taget helt ok at ta’ en pause fra skærmen. Når man som jeg bruger flere timer om dagen ved computeren, gør det godt med en pause. Skagen har også så meget smukt at kigge på, at jeg ikke savnede hverken blog eller computer.

Skærmpausen fortsatte i uge 26, hvor jeg har løst mere praktiske opgaver og ikke tænkt meget i hverken blog eller arbejde.

Her er lidt feriebilleder fra vores tur. Vil du læse nærmere, kan du kigge ind på Instagram. 

 

 

1 comment
  1. Har nydt hvert et billede /video på Instagram/Facebook, samt den fortælling der medfulgte.
    Det er altid dejligt at koble helt af når der er ferie. Det kender jeg alt for godt. Samtidig er der meget der skal håndteres i hverdag med 2 børn, arbejde, jobsøgning etc. Jeg ved hvor hårdt det er med jobsøgning, jeg er jo alene og har tiden. Ser hvor travlt min yngstedatter og svigersøn har det med Otto og Frida, så thumbs up for dig/jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om