Den første morgen i dagevis - morgenkaffen indtages indenfor - CopenhagenDaily
1 In hverdagslivet

Den første morgen i dagevis – morgenkaffen indtages indenfor

Jeg er stået op til gråvejr. Stuen er mørkere end den har været i mange uger, og et øjeblik føltes det som efterår.

Det var en våd tur igennem græsset, da hønsene skulle lukkes ud. De lod nu ikke til at synes det var noget problem, og pirkede lystigt til det græs jeg havde lagt ind til dem.

Måske har jeg sat et par hakker på to-do listen, inden dagen er omme.

Nu fordriver jeg tiden ved skrivebordet. Jeg har allerede sendt en mail som jeg har taget tilløb til i dagevis. Måske skal der bare en gråvejrsdag til for at man kommer i gang med ufærdige projekter.
Bloggen alene har en to-do på en håndfuld punkter. Måske er det den jeg ta’r fat på i dag, for det er egentlig meget hyggeligt.

Når jeg sidder her ved computeren, smutter jeg også ind på “Bloglovin”. Der er mange indlæg jeg ikke har læst, så det kunne der også nemt gå en times tid med.

Imens jeg læser blogs, vandrer mit blik ned på gulvet. Der står to kettlebells…og jeg havde jo besluttet mig for at træne lidt mere henover sommeren. Så måske ender det også med at jeg løfter lidt på dem.

Mulighederne er mange, og en gråvejrsdag behøver slet ikke være kedelig.

Jeg kører afsted et par gange om dagen.

Spunken er på “Gymnastik-camp” denne uge. Hver dag fra 10-15 hopper og springer han rundt i en stor hal, sammen med 35 andre børn i alderen 6-12 år. Det er et hit, og han er godt træt når jeg henter ham.
Om en times tid går turen derned igen, og inden da smører jeg en stor madpakke til ham. Han spiser meget, så det er en stor madpakke han får med hver dag.

Mens Spunken er til gymnastik, slapper Gajolen af. Indtil nu har han ikke ytret ønske om at lave andet end at nusse rundt herhjemmme. Se tegnefilm, lege med Lego og spille Playstation. Det er fint med mig. Han har sikkert brug for det, og i hans alder skal han nok sige til hvis han har lyst til at lave noget andet.

Måske er det heller ikke lige i dag vi skal på udflugt, for vejret er utilregneligt.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Karin
  onsdag 18. juli 2018 at 11:01

  Her hos mig er/var det også gråt, der med små lyshuller hvor solen forsøger at finde vej.
  Dejligt med sådan en sommeraktivitet. Det er jo mange uger skolebørnene har ferie, hvor forældrene ikke lige har samme muligheder. 6 uger, er meget at få dækket, hvis ikke skolens SFO har åben.
  Ønsker dig/jer en dejlig gråvejrsdag.

 • Leave a Reply