Snart starter skolen, og så skal der navn på alt. Konkurrence!
7 In reklame

Endnu et godt tip til institutionsstart – vind navnelabels

Sidste år opdagede jeg hvor god idé det egentlig er med navnelabels. Altså, jeg havde jo indtil da bare skrevet navn i tøjet, men nu hvor legetøj bliver taget med i både skole og børnehave, der er frugt med i skole, drikkedunke og madkasser hyppigt skiftes ud – ja så er det faktisk lidt smartere med klistermærker end et spritpen.

Jeg valgte nogle navnelabels der sidder godt fast, og som kan vaskes med tøjet. Det er klistermærkerne jeg vælger, men du kan også få strygemærker hvis det er nemmere for dig.
Nu er der labels i stort set alle trøjer, støvler, legetøj, tasker, håndklæder til idræt osv. Jeg kan især godt li’ at det er så holdbare klistermærker, så man ikke smider plastik ud med rund hånd. Skal Gajolen overtage noget af storebrors tøj, klistrer jeg bare en ny label ovenpå den gamle. Det fungerer fint.

I samarbejde med “Labelking”, har jeg fået lov til at lave en konkurrence. Du kan vinde 135 strygemærker eller 140 klistermærker. Du vælger selv navn og motiv. Spunken har senest valgt med Albert Einstein, og Gajolen har valgt Supergirl 😉 Inden da havde de begge med seje monstre på.

Hvordan vinder jeg?

For at deltage, skal du skrive hvilket design du vil vælge hvis du vinder. Skriv det i en kommentar her på blogindlægget (uden at indsætte links i kommentarfeltet), og så hjælper drengene mig med at trække en vinder på tirsdag den 14. august.
Vær sikker på din mailadresse er skrevet korrekt, for det er pr. mail jeg kontakter dig for at få yderligere oplysninger.

Jeg håber at du har lyst til at deltage i konkurrencen.

 

– tak fordi du læser med

 

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Du må også meget gerne tilmelde dig mit nyhedsbrev. Fra det nye år, sender jeg en gang om ugen et nyhedsbrev ud med ugen der gik på bloggen, links til ældre indlæg eller særlige nyheder kun til modtagere af nyhedsbrevet. Du tilmelder dig herude i sidebaren ——–>

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Marie / krøllerier
  lørdag 11. august 2018 at 14:23

  Jeg vil gerne have klistermærker med en smiley på.

 • Reply
  Karin
  søndag 12. august 2018 at 09:43

  Det er en dejlig løsning med disse navnelabel. Da mine børn var små (40 – 36 – 33 – 30 år) var det først nogle vi skulle syes i tøjet, dog til sidst kom de der kunne stryges, dog blev de hurtigt løse i kanterne, efter for meget vask. Strømper, trusser etc. måtte skiftes flere gange.
  Yngste fandt nogle hun er vildt glade for, da Otto begyndte i børnehave 1. nov 2017, og Frida vil også have navn i alt hendes nu, trods hun først begynder i børnehave 1. april, Hun er dagplejebarn. Ottos mærker er med et tog og Fridas med en Skildpadde. De har begge 1 af deres 3 følgenavne bag, da der er 2 Otto på samme stue. Det er Berg, da de 2 andre navne har 9 bogstaver hver 🙂
  Jeg har set nogle har valgt at skrive telefonnr. med i navnelabel, ved ikke om det er nødvendigt. Min yngste har ikke valgt det.

 • Reply
  Monica
  søndag 12. august 2018 at 11:44

  Min søn var ikke i tvivl om, at egernet var en favorit

 • Reply
  Trine F
  søndag 12. august 2018 at 16:13

  Mit barnebarn skal starte i vuggestue om en måned, så da han er min solstråle, skal han have navnemærker med en glad sol.

 • Reply
  Sandra Sinkbæk
  mandag 13. august 2018 at 06:10

  Marcus på 4 år synes fodbolden er vildt sej, så dem ønsker vi os 🙂 Det er da et genialt koncept! Tak for tippet.

 • Reply
  Camilla Nyegaard
  mandag 13. august 2018 at 12:37

  Supergirl til mine piger.

 • Reply
  Heidi
  lørdag 18. august 2018 at 01:41

  Vi har før brugt dem og der valgte vi brandbilen og en himmelbaggrund med skyer på til lille Birk.
  Denne gang ville vi måske prøve en dinosaur eller pirat eller noget andet helt nyt og kreativt. Det kunne også være det smarte lille monster fra billedet. Super nuttet !

 • Leave a Reply