Husk at kigge op

Jeg troede det var løgn, i går, da jeg kiggede op. Bilen måtte “smides ind til siden”, der midt i villakvarteret. Telefonen blev fundet frem, og så var jeg ellers heldig nok til at få 19 sekunder af en kæmpestor havørn der kredsede over området.

I Norge har jeg mange gange set havørn. Ørne og ravne er ikke et sjældent syn deroppe, men hernede har jeg endnu ikke oplevet det.
Jeg husker fjellvæggen overfor vores hus deroppe, der var der et ravnepar der havde rede hvert år.

Ornitolog in spe

Nu er jeg oprettet i “DOF-basen”, for jeg tænkte at min observation skulle deles. Der var flere der så havørne i hovedstadsområdet i går. Det er gratis, og meget nemt, at tilmelde sig.

Havørn over Brønshøj

#kigop

Jeg kiggede på folk i toget i dag. Nu skal jeg heller ikke være hellig, men jeg synes det er utroligt at man kan sidde i en stor togkupe, i smukt forårsvejr, uden at se en eneste person kigge ud af togets vinduer og ud på de blomstrende træer og den blå himmel.

Det er heller ikke sikkert jeg havde set ørnen i går. Hvis jeg bare havde været ude på tur. Jeg er faktisk ret slem til lige at tage telefonen op og besvare en sms eller tjekke mailen mens jeg går. Nu vil jeg udfordre mig selv til at lade være. I stedet vil jeg nøjes med at tage den frem når jeg er hjemme


1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere