Fra Brønshøj til Herning og tilbage igen

En ny uge er i fuld gang. Drengene er i skole/børnehave. Kjærsten arbejder. Jeg er endt hjemme, efter en tur til læge og læssevis af astmamedicin. Så blev kroppen i dén grad træt, og en tur ind på kontoret, kunne jeg ikke overskue. Pyt. Der kommer nye dage med mere overskud.

Familietræf

I sidste uge, pakkede vi bilen torsdag eftermiddag. Drengene blev hentet, og vi kørte den lange vej til….Herning. Ikke lige Herning man tænker som miniferie-destination, men der var nu en mening med galskaben 😉

Kjærsten familie er fra byen. Hans morfar stiftede i sin tid en virksomhed, og lagde tæppefabrikken i Herning. Nu mødes hans efterkommere – børn, børnebørn og oldebørn hvert år. Der er mange!

Folk bor i Danmark, Schweiz, Luxembourg – men rejser gerne til familietræf. Det er fedt, for det giver børnene en mulighed for at få en kontakt til hinanden, trods afstande.

Vi var på fabriksrundvisning hvor vi så hvordan kæmpestore maskiner laver fine fine tæpper, til foredrag på “HEART”, til vinsmagning og dejlig middag.

Der kigges på robotter
Fabrikken var kæmpestor, og vi nåede at få gået en del skridt på rundvisningen
En blev træt til sidst – trods vandrestav og hurtige sko

Frihed under ansvar – på hotellet

Hotellet vi boede på var enormt dejligt, og det var en fest at se både Spunken og Gajolen hygge sig. Det dér med hotelferie, tror jeg ikke man skal kimse ad. Drengene følte sig hjemme, men stadig på eventyr. De fik selv nøglekortet, og lov til at gå ned på værelset efter morgenmaden – det var ret stort for dem.

Nu går der et år før vi ser hele familien samlet igen. Det bliver på Fyn næste år, og det glæder jeg mig til at Gajolen oplever. Sidst lå han nemlig stadig i maven. Spunken har været der en gang siden, men se lige de billeder altså. Hvor var han lille og nuttet 🙂

Gajolen elsker rejer, så da der var en rejecocktail på menukortet, måtte han få lov til at prøve sådan en. Det var et kæmpe hit 🙂

2 comments
  1. God bedring. ❤
    Herning området er uldjydernes højborg, derfor var det jo et ideelt sted at ligge den omtalte tæppefabrik. Har selv for rigtig mange år siden været på besøg der. Handelsstandsforeningen fra Skjern, hvor min far var formand i mange år efter, KT (Elisabeth Gjerulff Nielsen´s far) stoppede. De lavede mange dejlige oplevelser for foreningen. Eller var det nu RT gruppen, hm. Skidt pyt med hvem det nu var der stod for arrangementet, det var godt, dog boede vi ikke på hotellet i centrum, det ligger jo så dejligt centralt.
    Øv der ikke lige havde været tid til en kop et eller andet, det er jo kun en lille smuttur fra Holstebro til Herning. Næste gang du kommer på disse kanter, så 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om