Klar til weekend, og noget om at have et standpunkt til man ta’r et nyt

Det blev ugen hvor firmakontoen gik igennem. Hvor jeg fik konstateret astma hos lægen og hvor min a-kasse kunne fortælle mig at jeg skulle betale seks dages dagpenge tilbage. Altså, lidt godt og blandet iggå – og så er det kun torsdag!

Hverken astma eller a-kasse er spændende at skrive om. Ud til højre med det. Næ du, vi skal lige runde det dér med bloggernetværk igen.

Måske skal jeg ikke være så sær

Jeg har i årevis sagt jeg ikke vil være med i et bloggernetværk. Fordi jeg kan og vil det hele selv. Primært har jeg været træt af at netværkene pålægger bloggerne nogle opgaver som de ikke vælger selv, plastrer deres blog til med grim grafik eller kræver et x antal ugentlige blogindlæg.

Samtidig har jeg brokket mig over at det ikke er som i gamle dage. Det her bloggeri. Der deles ikke links til hinanden, der kommenteres sjældent. Man er ofte sig selv nærmest.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om bloggens evolution.

Men så gør dog noget ved det, dame!

Jeg opfordrer mine kunder til at netværke. Til at have en positiv og imødekommende attitude til konkurrenter. Måske skulle jeg selv begynde at efterkomme det – frem for at af og til tøsefornærmet skumle over at jeg ikke har/gør/kan det samme som nogle andre kan.

Så nu har jeg tilmeldt mig et …. tadaaaah …. bloggernetværk. Jeg får lov til at fortsætte som hidtil. De samarbejder jeg selv har, gøres der ikke noget ved. Der stilles ingen krav. Jeg må fortsætte med eget design, på eget domæne og “ligge” hvor jeg gør. Så det gør jeg.
Til gengæld får jeg en vitaminindsprøjtning fra nye mennesker. Nye bloggere – der blogger med hjertet.

Jeg vil tage det jeg kan, det jeg kan bruge til noget og det jeg har lyst til. Stå ved den jeg er og den blog jeg har lyst til at skrive. Jeg glæder mig til at se hvad netværket har at byde på af spændende mennesker og blogs.

Weekenden starter snart

I morgen skal Spunken afsted på spejderlejr. Han er væk til søndag. Imens han hygger ude i naturen, smutter lillebror og jeg sydpå og besøger min mor.

Jeg har en aftale med en dejlig veninde, som på få år er blevet mor til tre – og naturligvis derfor temmelig ophængt. Nu har vi aftalt en kop eftermiddagskaffe, uden at vi har børn med. Det bli’r dejligt at sludre lidt.

Hold øje, hvis du – eller dine børn – er bogorme

Som en lille teaser, vil jeg afsløre at jeg om kort tid afholder en hyggelig lille bogkonkurrence. Det er noget med natur og noget med mumitrolde. Nysgerrig?

Mere om det næste gang.

Follow my blog with Bloglovin
10 comments
 1. Jeg har for nylig kikket på Bloggers by Heart, og det du skriver, giver mig lyst til at kikke igen 🙂 Jeg afventer spændt at høre om dine erfaringer (som jeg håber, du vil dele ud af). Og så håber jeg at du får noget medicin så astmaen kan komme under kontrol!
  Kh Nana

  1. Hej Nana,

   Ja jeg er også spændt. Lige nu virker det lidt som en tidsrøver, da der er mange nye man skal forholde sig til. Men jeg må ta’ det i mit eget tempo og følge med der hvor jeg kan.

   Jo tak. Jeg havde astma som barn, så følelsen var ikke så langt væk for mig. Nu håber jeg blot medicinen virker, og så skal jeg allergiudredes 🙂

 2. FØRST God bedring. 🙂 Din blog er jo rimelig kedelig…..Gaaab. Du skriver om hverdagslivet, alt ære og respekt for det, meeen det er skrevet meget konkret og uden liv. FÅ lidt humor ind i det. Altså en tur til Herning med børn på bagsædet er jo ikke specielt interessant, selvom der måske er nogle reklame hints.
  FÅ NOGET LIV PÅ DEN BLOG. Just my 2 cents <3

  1. Ej Maybritt. Den er sgu for lav alligevel. På grænsen til det infantile.

   Det er helt ok du ikke kan relatere til min blog – du er heller ikke min primære målgruppe. Det er hyggeligt du hænger ved, efter alle de år herinde i blogsfæren, for det er alligevel nogle år vi har “kendt” hinanden herinde. Drømmer du om mere humor og sarkasme, findes der mange andre blogs der kan det.

   Jeg omgåes dem jeg vil, også Liselotte. Du kan slutte dine kommentarer i nok så mange smileys, men jeg synes det er ondskabsfuldt at kommentere på den måde.

   1. Det er da i orden. Det er ikke min mening at være ondskabsfuld. Meeen jeg vil nu stadig mene, at du skal løsrive dig lidt. Du bruger de samme templates…..etc…. Der mangler den musiske, spontane Therese 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere