Lørdag på landet - og en bytur til Næstved. Vi hygger os.
4 In mig

Lørdag på landet

Det er allerede formiddag, og både Gajolen og jeg sidder med dyne i sofaen. Morgenhår. Kaffe i koppen, Minecraft på iPaden. Han er vildt god til det spil, som jeg selv ikke fatter en meter af.
For lidt siden viste han mig begejstret alle de ting han havde samlet sammen, og den mand han har.

Vi er taget på miniferie hos mormor. Kjærsten har en masse arbejde, så han blev hjemme. Så kan han hygge sig med at kode, drikke gingerale og nyde freden. De har gang i spændende projekter i hans firma, så der arbejdes meget. Sådan er livet som selvstændig, og jeg synes vi er gode til at få tingene til at fungere trods arbejdsuger der ikke lige er på 37 timer.

Spunken er på spejderlejr. De har Harry Potter tema, så i dag skal han sikkert både flyve på kost, spille quidditch og lave hemmelige trylledrikke. Jeg er spændt på at høre om weekenden, når jeg henter ham i morgen eftermiddag.

Ungdommens gader venter

I dag skal jeg mødes med en dejlig veninde. Vi gik i folkeskolen sammen, og skal mødes inde i Næstved. Der er sket meget i den by siden 90’erne. Blandt andet er der kommet caféer 😉 Et par timer i godt selskab, og god kaffe. Jeg glæder mig.

Det er ikke meget jeg kommer ind til Næstved, så jeg tænker jeg napper en lille tur op og ned af gågaden. Små hyggelige butikker, sjove ting man ikke ser alle steder. Sådan husker jeg gågaden. Nu er den efterhånden fuld af kædebutikker og den slags, men der er nu stadig noget særligt ved at gå rundt udenfor og ikke inde i et center.

Mon de finder på noget ballade?

Gajolen og mormor skal være på slap line mens jeg er inde i byen. Han er ret sikker på de skal lave ballade – jeg er ret sikker på at mormor er med på den værste 😉
De hygger sig nok med en tur på legepladsen og i det hele taget kommer han til at nyde alenetid med mormor. Det er som lillebror ikke meget man får af den slags.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catarina
  lørdag 14. september 2019 at 15:22

  Det lyder som en super dejlig weekend i to har taget huld på. Lækkert med alenetid med den ene søn også lækkert der er tid til et gensyn med en gammel veninde i barndommens by.
  Hyg jer 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 15. september 2019 at 08:09

   Det har været super dejligt, både at mødes med min veninde og at hygge med den mindste – og min mor. Rart med sådan en lille hyggeweekend.

 • Reply
  Anne Sofie
  søndag 15. september 2019 at 08:27

  Altså Næver skal man ikke kimse af
  Sikker på du havde en hyggelig eftermiddag i gågaden

  • Reply
   Therese
   søndag 15. september 2019 at 09:09

   Det var på toppen – vi gik begge og mimrede over gamle dage 😀

  Leave a Reply