Tredje gang afsted på skiferie – og længslen efter sprød sne

1 delinger
1
0
0

Spunken og hans far, havde en skøn skiferie i Østrig. De rejste derned allerede den 2. januar, og havde fem gode dage dernede.

Jeg ser på billederne og videoerne, og længes efter følelsen af sne under mine fødder. Kunne man ønske sig 30 cm sne her i landet, før det sådan rigtigt bliver forår?

Cool Kid

Det er allerede to år siden vi var sammen på skiferie på Hafjell. Det var Spunkens første tur på ski, og han startede eventyret med skiskole. SÅ godt givet ud, for han lærte alle grundprincipper der.

Far og søn på pisten

Ligesom sidste år, var det kun Kjærsten og Spunken der var afsted på skiferie i år. Vi to andre blev hjemme, og hyggede os. Næste år går den nok ikke længere – så skal lillebror også på skiskole tænker jeg.

Østrig skuffede ikke med sneen. De var faktisk så heldige at stort set alle lifte og pister var åbne, så der var frit valg på alle hylder. Efter en dags prøvetur, kom de hurtigt op på den blå pist og Spunken blev i år udfordret til at køre med stave for første gang. Det var intet problem, og selv at sætte sig i stoleliften alene – med stave – gik fint.De kørte hele dagen, afbrudt af frokost på toppen. Det var to trætte mænd der lagde sig til at sove hver aften 😉

Kaiserschmarren
Kaiserschmarrn. Begges favoritdessert. Jeg har endnu ikke selv smagt det, men nu skal vi prøve at lave det herhjemme snart.
Klar Til Pisten

De var på skiferie sammen med min svoger, svigerinde og deres to børn. Børnene er 8 år, ligsom Spunken, så de havde også en fest sammen når de ikke var ude. Hver morgen og aften spiste de sammen, og mens de voksne hyggede med snak om aftenen, kunne de lege sammen de tre rødder. En stor del af Kjærstens familie, er på det seneste flyttet hjem til Danmark efter flere år i udlandet. Super fedt for børnene, der nu kan ses mere end kun et par gange årligt.

Han er en “høflig” dreng på pisterne, så selv når der kom ekstra fart på, var han enormt opmærksom. Kombinationen af børne skiskole og senere “fars skiskole”, har været god for ham. Jeg kan godt være spændt på at se hvordan Gajolen bliver når det er hans tur, for deres personlighed er så forskellig.

Lech Zurs

Jeg tænker også at lave et blogindlæg om skiudstyr til børn, og hvad der er godt at tænke over når man pakker. Nu har vi prøvet skiferie i både Østrig og Norge, og jeg er begyndt at have en ret god idé om hvad der er godt at pakke, og hvad der er overflødigt.

– tak fordi du læste med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

1 delinger
1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om