Julen fortsætter et par dage endnu

Julebordet
Artige Drenge

Glædelig jul

Julen er snart ovre. I min mave er alt for meget julemad, men også dejlige grøntsager – og en “Balancid”. Min kære mand, gav mig en blender i julegave. Kedeligt og praktisk, tænker du måske? – men jeg blev virkelig glad. Min morgenmad er ofte hurtig og på farten, men en smoothie/greenie er skønt og mættende.

Spunken har meget tør hud, så han har rigtig godt af at starte dagen med en smoothie fuld af gode olier. I morges fik begge drenge en smoothie der udover at indeholde skovbær, også var fuld af hørfrøolie, grønkål og en håndfuld avocado. De drak den med velbehag, og jeg ved at de oveni al julemaden og sukkeret, også har fået vitaminer og gode fedtstoffer i kroppen.

Fine Gaver
Julegaver

2 dage mere med juleri – SÅ er det slut

I morgen tager vi til Hornbæk. Mine svigerforældre er i sommerhus deroppe, og har inviteret til julefrokost. Vi overnatter til dagen efter, hvor mandens kusine har inviteret til endnu en julehyggedag. Efter de to dejlige dage i familiens tegn, er det slut med arrangementer for os, for i år. I år slipper vi for turen til Jylland. Det gør egentlig ikke noget at vi slipper for timerne i bil, omend der er skønt derovre når man først er ankommet.

Som altid, synes jeg at julen er gået hurtigt. Jeg synes lige jeg har sagt “18 dage” til Gajolen, da han IGEN spurgte hvor mange dage der var til jul, og pludselig sidder man her 2. juledag og undrer sig over hvor tiden blev af. Sådan er det hvert år. Tiden går vist kun for langsomt når man er 5 år gammel.

Processed With Vsco With L3 Preset

Så kan vi tælle ned til nytår

Nu spørger børnene hvor lang tid der er til nytår. Heldigvis er det lige om lidt, så der kommer ingen høje suk. De glæder sig til nytårsaften – og det gør vi voksne også. Vi er inviteret hen til genboen – til sammenskudshyggelig nytårsfest.

– tak fordi du læste med

Kig endelig forbi Instagram. Der bliver dagligt lagt nye Stories op. Du kan også holde øje med nye indlæg på Facebook eller Bloglovin’ . Videoer bliver lagt op ind på min YouTube-kanal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere