Vi har da vores skærme

Skærmrapporten siger at jeg brugte min skærm 24% mere sidste uge…. og ugen før, sikkert det samme. Med et gennemsnit på over 7 timer. Hmmm.

Tallet er nok ikke meget anderledes for børnene, der enten glor film, spiller eller glaner YouTubere. Med tanken om at begge starter op i skole/børnehave efter påsken, er det ok. Lad dem nyde den sidste tid med fri skærm.

Koncerter, streamings, ballet

Man behøver ikke kun arbejde ved sin skærm, eller læse nyheder. Vi kommer alle nok først til koncerter igen i september, så lad os støtte de hårdt prøvede musikere ved at se alle de fine stuekoncerter de lægger op. Nogle lægger også links til en PayPal betaling, og jeg betaler gerne lille skilling for en times koncert.

I dag vil jeg fremhæve to gode koncerter. Den ene er min gamle lærer Nikolaj Hess, der skulle ha’ spillet en koncert i Paris. Den blev naturligvis aflyst, men i stedet har han indspillet to timers vellyd. Du kan se begge sæt fra koncerten her.Jonatha Brooke

Den anden koncert, er anden “Live from my kitchen” fra Jonatha Brooke. Hun er mit idol, min all time inspirationskilde. Jeg lærte hendes musik at kende for 20-22 år siden (jeez).


Teater online

Der er mange andre tilbud online. Teatrene lægger også hele forestillinger op, så man kan se fra sin sofa. Blandt andet “Det kongelige teater”. Det er en god idé, og jeg håber så inderligt at alle de steder vi elsker at tage hen for at få oplevelser, overlever krisen.

Den 18. april arrangeres der også en støttekoncert. “One World: Togeter at home”. Med store internationale navne som, blandt andre, Billie Eilish, Lizzo og Alanis Morisette.

Del gerne i kommentarfeltet, hvis du også kender til gode kulturoplevelser man kan se hjemme i stuen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere