Noget om morgenmad

Reklame i samarbejde med LinusPro

Det er ikke ofte jeg laver morgenmad til mig selv i hverdagene. Jeg trives faktisk bedst med at spise efter frokost, sådan ved 13-14 tiden. Jeg har ikke noget imod at vente så længe med at spise, men hvis jeg har en meget aktiv morgen, kan jeg godt mærke at mine energidepoter hurtigt bliver brugt op inden jeg skal spise.

Drengene får mad. Et stykke brød med noget på, et halvt æble i både og måske noget gnavegrønt. I weekenderne er der bedre tid, og vi laver måske morgenmad sammen. Steger nogle bananpandekager, koger et æg. Nusser lidt om morgenmaden, og nyder den ekstra tid. Det er i det hele taget et godt tidspunkt at tømme køkkenet for brune bananer, rester fra grøntsagsskuffen og halvtøre boller.

I køkkenskabet står en ganske udmærket blender, og jeg har tænkt på at lave smoothies. En der kan lægge en god bund og give lidt ekstra vitaminer. På de dage hvor jeg er ude helt fra tidlig morgen, til sent, giver det god mening at få lidt mere indenbords, men jeg kan ikke spise det samme som drengene om morgenen. Jeg er ganske enkelt ikke særligt sulten.
Drengene efterspørger ret ofte smoothies, så jeg slipper nok ikke for også at lave en til dem, men når først ingredienserne og blenderen er fremme, tager det ikke megen ekstra tid at lave en til dem også.

I stedet for at hælde bær og juice sammen, alene, kunne jeg godt finde på at supplere med et proteinpulver. Jeg har erfaring med ærteproteinpulver, som jeg synes har en ok smag. De sidste par gange jeg har lavet smoothies, har det været bær, mandelmælk og måske en halv banan. De grønne smoothies “greenies” er også ret lækre. Lidt jordbær, frossen broccoli og end håndfuld spinat – mandelmælk henover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere