Jeg gør hvad jeg kan for at sove bedre om natten

Reklame i samarbejde med Sengespecialisten

I forlængelse af mit tidligere indlæg i dag, om en groggy morgen, har jeg gjort mig lidt flere søvntanker.

Jeg vågner virkelig mange gange i løbet af natten. Sådan har det været i lang tid. For det meste falder jeg i søvn igen med det samme, men i nat lå jeg vågen en time midt om natten. I modsætning til da jeg havde spædbørn, er der ikke nogle hormoner der hjælper mig nu. Så jeg vågner og er temmelig groggy – men ikke værre end at jeg kommer fint igennem dagen og sjældent trænger til en lur.

Egentlig ved jeg godt hvad der skal til for at sove igennem. Tidligt i seng, ikke for meget mad i løbet af dagen, ikke for mange indtryk lige før sengetid og vigtigst af alt – ingen stress eller bekymringer. Men det kan sgu være lettere sagt end gjort, og selv om jeg synes jeg har godt styr på alting om dagen, kulminerer dagens tanker til tankemylder og urolig søvn, så snart jeg lægger mig ned.

Soveværelset er indrettet så hyggeligt som jeg kan. Med tiden kommer der lidt flere ting derind. En anden løsning til mit hænge-tøj, nogle hylder på væggen og flere planter. Mine grønne gardiner der ligger i kælderen, skal også hænges op, så jeg ikke vågner så tidligt når det nu er lyst før vækkeuret ringer. Alting hjælper – og så har jeg en skøn seng som jeg virkelig er glad for jeg ikke sparede på, da jeg ledte efter ny seng. Mit valg faldt på en kontinenalseng, som er en laber springmadras ovenpå en sengeramme. Hvis du er nysgerrig på den slags senge, kan du smutte ind via linket.

I aften vil jeg se om jeg kan ligge under dynen senest halv elleve. Det burde kunne lade sig gøre, og når vækkeuret ringer i morgen, vil jeg være glad for den ekstra times søvn.

Hvad gør du for at sove godt? Del gerne dine tips.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere