Tanker om en lille lejlighed – løsninger på hjul

Reklame, i samarbejde med Qvalitet.dk

Jeg har ikke meget plads her i lejligheden. Det har jeg vist skrevet om et par gange. Men jeg får det bedste ud af det, og har efterhånden fundet virkelig mange gode løsninger for at pladsoptimere.

De fleste møbler er købt ind, med mulighed for at opbevare ting i dem. Drengenes senge har skuffer, min seng er høj så der kan være ting under den, klædeskabet er højt og rummer næsten det samme som kælderrummet og reolen som hamsterburet står på, indeholder kasser med legetøj. At der er højt til loftet, er udnyttet med hylder både hos drengene og inde på mit “soveværelse”.

Rundt om i lejligheden, er der hjørner og smalle steder der ikke bliver udnyttet endnu. Samtidig har jeg stort set fyldt alle mine skabe i køkkenet op med nips, vaser, flasker, køkkenting, service osv. Derfor har jeg overvejet lidt om jeg inde i stuen, eller i køkkenet, skulle stille en lille vogn af en slags. Jeg har set de forskellige muligheder online, i mange forskellige designs.

Måske et barbord på hjul, kunne være en løsning. Et smart lille et, som jeg jo kan rykke rundt på efterhånden som jeg får brug for det til ting. Når så ungerne har legekammerater på besøg, og holder filmaften i sofaen, kan det også være et ekstra sted til drikkevarer og snacks. Jeg har nemlig endnu ikke et sofabord. Indretningen gik lidt i stå, sidste efterår, så sofabord og de sidste reoler blev sat på pause.

Barbordet kunne naturligvis også bruges ude i køkkenet, til mit arsenal af olier og krydderier. På de nederste hylder kunne jeg sætte nogle af mine serveringsskåle, så der er mere plads i køkkenskabene til glas og krus, der lige nu står ret trangt.
Der er lige præcis plads til det under køkkenvinduet.

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere