Mandagsmood #8

Mandag er basketmor. Mandag er også spejdermor – og idrætshalmor.

Den ældste er til basket, og jeg sidder og venter sammen med den yngste. I dag bliver programmet ekstra stramt, for der er spejder for første gang – spejder starter når basket slutter. Jeg tænker at vi kommer til at skifte lidt så han ikke hver uge skal til begge ting samme dag, men i dag skal han afsted til spejder. Det bliver nok en træt fyr der lægger sig under dynen i aften.

Min dag på arbejde har været lang, og her i caféen i sportshallen, sidder jeg samtidig og får lidt mere arbejde af vejen. Imens hygger den yngste sig med et pølsehorn og lidt iPad.

Weekendliv

Weekenden har været ganske skøn. Jeg mødtes fredag med Rikke, og gik på “Bazaar”. Dejlig krydret mad, god stemning og en enkelt drink. Vi havde “seniortiden” klokken 18, så da vi gik klokken 20 stod der en lang hale af fashionable mennesker, der skulle ind og spise. Det passede os fint at vi havde siddet på den tidlige booking, og da vi gik op mod metroen på Kgs. Nytorv, følte vi os sgu ærlig talt lidt gamle. Ha ha.

Lørdag var vaskedag og ellers godt gang i oprydningen på matriklen. Når drengene ikke er hjemme, får jeg lagt rent sengetøj på, muget ud i sure sokker der har det med at kravle under alle ting, og støvet legofigurer af. Jeg gav også soveværelset en overhaling, med støvtørring i bogreolen og i vindueskarmen. Planterne blev pottet om, for et par af dem var begyndt at hænge.
Pixi fik rent bur, og et nyt lille hus at bo i.
På den anden side af midnat, kom Bo forbi fra arbejde. Weekenderne er travle på restauranterne, her i konfirmationstiden.

Søndag sumpede jeg mest rundt om dagen. Så lidt serie, vaskede op, overvejede at lave madplan og endte med at lave moms. Med det resultat at jeg nu har fået moms af vejen, men ikke har en plan for hvad vi skal spise i aften efter spejder.
Senere på aftenen, var jeg inviteret hjem til Bo sammen med hans børn. Søndags-familiemiddag, i ret hyggeligt selskab. Vi endte bagefter foran tv’et med noget serie, og så var weekenden egentlig forbi.

Mandagsmusik

Når hjernen er travl, passer det mig fint at høre noget blandet. På “SoundCloud” følger jeg nogle forskellige der laver gode playlists. Flere gange er jeg faldet over det her nummer, som jeg synes er ret rart. Ellers er det mest de gamle ting jeg hører, men jeg skal give “Martha Wainwrights” seneste album en ordentlig lytter inden længe.

Resten af ugen byder på en blandet landhandel af arbejde, børn til aktiviteter, forældremøde og dims. Om en uge fylder jeg 40, så nu vil jeg forsøge at “nyde” min sidste uge i 30’erne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om