Sommerferieplaner

Langt om længe, fik jeg styr på vores sommerferieplaner. Berlin. Vi kører derned i sommerferien, bare fire overnatninger. Måske kører vi et nyt sted efter Berlin, men jeg kan ikke helt lure hvor det skulle være hen.

Det bliver min tredje tur til Berlin. I efteråret var jeg der med min veninde Sidsel, og for 18 år siden var Kasper og jeg dernede. Tænk at der også ligger så gamle indlæg her på bloggen.

Bo har ikke travlt med planlægning, han tænker (som så mange andre) at man kan tage den slags ting når man nærmer sig. Jeg derimod har brug for en eller anden form for plan og struktur. Det ved jeg, og derfor tager jeg teten på en del af praktikken.
Det lykkedes mig at finde et labert hotel, med en fin lejlighed – og parkeringskælder. Nu er det på plads, og så kan vi sagtens vente lidt med at booke færgebilletten.

Vi har delt sommerferien op, drengenes far og jeg. Således deles vi om den første uge, så er de hos mig i to uger, på spejderlejr en uge, og hos ham i to uger. Sådan går sommerferien, hvor jeg regner med at jeg skal arbejde en del når drengene ikke er hos mig, og måske lokke Bo med en dag eller to, et hyggeligt sted i DK.

Restauranten holder sommerlukket fra den anden uge i juli, og åbner så op igen den første weekend i august. Efter et forår fuld af konfirmationer og gæster, er det vist tiltrængt med lidt ferie.

Ingen Norge denne sommer

Min mor kører til Norge sidst på sommeren. Vi bliver hjemme i år.
Drengene og jeg var i Tromsø i marts (en tur jeg virkelig også gerne vil skrive om), og ellers har jeg været deroppe to gange i 2023, en gang i 2022, en gang i 2021, i 2019, i 2018 (på skiferie) og i 2017 🙂

Selv om jeg har meget familie deroppe, og jeg gerne vil have at drengene føler en tilknytning, tænker jeg at det er fint at holde et lille break fra lyse sommernætter i midtnorge. Måske kommer min lillebror et smut her forbi, det ville også være meget skønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om