Her er så stille

Spunken sover, Kjærsten er i Hornbæk for at hjælpe sin bror med noget teknik og jeg sidder i stuen med tv’et tændt, samtidig med at jeg dimser på min Mac. Her er så stille… Jeg kigger mig over skulderen og venter at se Katten ligge i sin sækkestol, men det gør hun jo ikke. Stolen er også flyttet, så der er tomt..

I dag har Spunken og jeg været inde i byen og trøsteshoppe. Jeg fandt nogle lækre håndklæder fra Lexington (på bud), en lækker ansigtsmaske samt et lyshus fra Kähler. Egentlig ledte jeg efter et par sandaler fra Tommy Hilfiger, som jeg helt siden foråret har været forelsket i. Jeg fandt dem – enda på bud – men kun i str 41 og 42. Så store plader har jeg ikke. Nu vil jeg surfe på nettet efter dem, og finder jeg dem ikke, er det bare ærgerligt. Så kan jeg lære det, og købe med det samme istedet for at udskyde det. Tsk.

Næste projekt er at indrette stuen lidt. Jeg vil gerne udskifte vores store puf med et sofabord. Det er bare svært at finde et pænt bord som har 4 ben. Mange borde har 3 ben, og det er ikke så tumlinge-egnet 😉
Jeg vil også gerne finde et fint tæppe eller to, så det ikke er så hårdt for Spunken at falde – selv om han har indbygget airbag. Dette legetæppe er jeg ret vild med og jeg tror bestemt det ville klæde Spunkens legehjørne.

God aften og god weekend til dig.

3 comments
  1. Kig evt. på Tommy Hilfigers egen side! Der købte jeg fra i foråret, og de kunne sagtens matche priserne andre steder.. Og bår man køber første gang (og tilmelder sig deres absolut tålelige nyhedsbrev), får man rabat 🙂

  2. Trods den uvante tomhed i lejligheden, så lyder din aften dejlig afslappende! Sådan må min søndag gerne blive efter en weekend med masser af program;)
    Rigtig god weekend:)

  3. Vi har 3 benede bønne borde – det er lettere upraktisk med en baby der rejser sig op af alt.

    og du har helt ret – alle de fede borde er med 3 ben pt… det er ski lidt sært 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere