9 In musik

Kom til koncert

I aften klokken 21 spiller jeg og mit band Sambrazil koncert, på café Saga på Islands Brygge. Kom frisk, kom glad.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  FivetoSix
  lørdag 9. september 2006 at 18:22

  God fornøjelse…Jeg bli’r hjemme på fifanesseren 😉

 • Reply
  conny
  lørdag 9. september 2006 at 18:56

  Har lige tjekket hjemmesiden ud – den cafe ser meget dejlig ud – og SÅÅ langt ude på Amager er den da heller ikke. Måske man skulle prøve den engang.
  God fornøjelse og held og lykke.

 • Reply
  Hvem sagde mærkelig..? » Blog Archive » Og vi vender
  lørdag 9. september 2006 at 18:59

  […] Uanset, så havde jeg helt glemt at jeg skal til koncert i aften. Den skønne Therese og band spiller et sted på amager, så det er der man finder mig senere. Hun synger helt fantastisk, og denne gang er det SamBrazil – ovenikøbet på portugisisk, noget jeg har hørt før, så jeg glæder mig rigtig meget. Tag endelig ikke mit ord for det, men tjek det selv på http://www.thereseelmkvist.dk (hvor der iøvrigt snarest skulle være nogle prøver på noget af det brazillianske..) […]

 • Reply
  Henriette
  lørdag 9. september 2006 at 18:59

  Du ved jeg er der! Behørig reklame er også lagt på bloggen. Jeg glæder mig rigtig meget!!

 • Reply
  Judith
  lørdag 9. september 2006 at 19:09

  Jeg bliver også hernede i aften, MEN jeg ville nu ha været derinde for at høre jer spille….
  Ha en rigtig go aften!!

 • Reply
  Therese
  lørdag 9. september 2006 at 19:11

  Ja mor du må snart komme ind og se os. Det må blive næste gang!

  Glæder mig til at se dig Henriette, liiiige om lidt 🙂

 • Reply
  Henriette
  lørdag 9. september 2006 at 19:38

  Judith, næste gang kommer du bare her forbi først, så tager vi ind og ser dem sammen! Det er helt sikkert

 • Reply
  Pigen
  søndag 10. september 2006 at 12:23

  For dælen Therese! Var lige inde på din anden hjemmeside, via Henriettes link, og du synger jo som en drøm 🙂 Det er to virkeligt skønne sange, og du har SÅ fin en stemme. Jeg er virkeligt imponeret 🙂

 • Reply
  Therese
  søndag 10. september 2006 at 12:57

  Tusind tak skal du ha 🙂

 • Leave a Reply