Sleepy Sunday

Jobbet i går gik fint. Der var ikke gjort det store ud af reklamer, så vi spillede nærmest kun for 5 luddere og en lommetyv. Men Henriette var der, og det var skønt. Dejligt med en fanklub man kan regne med 🙂
Vi var hjemme ved midnat og røg på hovedet i seng.

Nu nusler jeg rundt og forbereder at min ene sangelev kommer klokken 14. Udover det har jeg en masse lektier. Skal undervise et sammenspilshold i morgen, og med mine instrumenkendskaber skal det nok blive en udfordring….Jeg skal sætte dem til at spille “One of us” med Joan Osborne, og sørger for at lave noget godt kor…..Heldigvis har jeg Kasper til at hjælpe mig lidt med forberedelserne.
Jeg har også mange andre lektier jeg skal have styr på, så der er da nok at se til…men hvis jeg bare går i gang nu, så skal jeg nok nå det. Og så kan det også være at jeg har lidt kvalitetstid i aften.

Er der nogen der har nogle gode opskrfter til hvad man kan bruge et Hokaido-Græskar til? Har fået ét i grøntkassen denne uge.

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere