Im Studio - CopenhagenDaily
6 In konservatoriet/ musik

Im Studio

Så må det da vist være på tide at skrive nogle ord på bloggen.
Det har været, og er stadig nogle travle dage.

Studiedagen med Billy onsdag gik fint. Det var dagen hvor jeg skulle indsynge “min” sang (vi havde i plenum valgt to numre ud af 18 mulige, som vi så skulle indspille). Jeg havde øvet mig meget på den, og havde glædet mig til at komme igennem “Billy-møllen” som godt kan være en udfordring da han er hudløst ærlig og til tider temmelig hård. Sangen jeg skulle synge, er en meget følsom og trist sang, så vi havde i dagene op til indspildningen joket en del om at jeg skulle være super trist for virkelig at få følelserne med på indspildningen. Med ord som “bitch” “don’t you dare smile” osv (i sjov selvfølgelig, til dels…hihi) var jeg klar.
Det man som oftest starter med er at lave et grundspor med bas, trommer og guitar. For at musikerne ved hvor i formen man er, synger man et que-track ind imens der bliver indspillet. Dette que-track bliver så senere lavet om, så det er det rigtige vokal spor man har. Det var så det jeg havde glædet mig til, at stå i sang boksen i skolens A-studie mens jeg fik guldkorn af Billy.
Efter 2 grundspors-takes, sagde Billy. “Ja, der har vi den. Jeg vælger det her spor pga. sangen” Det ville så sige, at han synes min que-vokal var lige præcis hvad han ledte efter, og jeg havde så efter 25 minutters sang gjort mit arbejde….Sikke en våd karklud!
Jeg talte lidt med Billy om det, og kunne da også godt sætte mig ind i hvorfor det blev sådan. Han mente ikke at han kunne få noget bedre, for han synes det jeg havde sunget var fantastisk. Så jeg må jo bare gå ud fra at jeg er for sej!!
istudio3.JPG
De sidste par dage her har jeg arbejdet på mit eget. Jeg har lige nu 5 numre. 3 af dem er ved at blive indspillet. I dag var min gode ven Brian i studiet og lægge guitar på et af mine numre. Vi skulle ha’ nået 3, men tiden fløj så vi har lavet en ny aftale næste uge.
I morgen skal Kasper og jeg så ud i studiet igen og arbejde. Mit mål er hurtigst muligt at få et ok nummer klar, så jeg kan lægge det ud på MySpace. Der er mange der ser min profil, og det er en go måde at få spillet sin musik for andre.
istudie2.JPG
Nu har vi besøg af Rasmus. Han og Kasper sidder inde i sofaen i bedste stodder-stil og spiller playstation. Med cola og øl. Sådan. Så kan jeg sidde her og skrive lidt at følge med i hvad der er sket i alle andres liv de seneste dage.

Hygge hejsa og har lige puttet et par gamle studie billeder ind. Jeg skal nok ta nogle nye og vise jer 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  FivetoSix
  fredag 27. oktober 2006 at 23:15

  Thumbs up 😉

 • Reply
  Henriette
  lørdag 28. oktober 2006 at 01:40

  Jeg er SÅ vild med at du er ved at sluge den mikrofon!! Og ham Billy ikk… Altså for det første er du vold-sej, og for det andet: skal jeg tæske ham 😉

  Det er jo bare fordi du styrer hardcore girl! Du ved præcis hvad vi vil ha’ og leverer perfekt, hver gang!

  (intern: efter besøg – enig)

 • Reply
  signe
  søndag 29. oktober 2006 at 08:21

  Wav, hvor må det være spændende og få en dag med Billy boy i studiet…
  Og hvad angår hans ikke så tiltalende facon, er det måske blot hans form for motivation??
  Jeg glæder mig bestemt til at høre resultatet 🙂
  (På billedet ser det ud som om du virkelig giver lunger, så jeg forestiller mig du har en stor stemme..)
  Hilsner fra en zombie 😉

 • Reply
  MrsBaloui
  tirsdag 31. oktober 2006 at 12:02

  Det lyder som om det går rigtig godt!

  Og jeg bliver helt nysgerrig mht. MySpace – ku’ man få et link, så os “udenforstående” også kan høre med?

 • Reply
  Therese
  tirsdag 31. oktober 2006 at 11:49

  Ja Signe. Det var ret spændende med Billy. Han er en fantastisk mand, og virkelig inspirerende at være sammen med.
  Jo, det er udelukkende for at motivere at han bliver en “angry producer” i studiet. Og det er helt ok. Det kan bare godt blive hårdt, når man nu selv synes man står og kæmper. Men han bringer det frem i én, som skal til.
  Resultatet skal I nok få at høre når det er klart.

  Zombie hilsner tilbage 😀

 • Reply
  Therese
  tirsdag 31. oktober 2006 at 12:09

  Ja selvfølgelig. Det har jeg jo så slet ikke tænkt på:-D

 • Leave a Reply