Hold mig i ørerne

Jeg har opdaget denne side. Både min søster og jeg bruger den nu. Det er meget smart synes jeg – hvis man altså gider sådan noget. Det gider jeg godt. Jeg føler mig lidt katolsk hver aften hvor jeg skal gå til bekendelse og skrive alt hvad jeg har spist. Må max. være 1253 kalorier. Prøv den, man kan prøve den én dag gratis.

4 comments
  1. 1252 er ikke meget, men det ligger over det “tilladte” minimum, og jeg kender godt det med, at NU skal der ske noget. I perioder har jeg gang i et excelark, jeg anvender på samme måde som den side du nævner. Jeg kan godt lide at veje ting 🙂
    For mig fungerer det ret godt, at lave et løst overslag over hvad jeg planlægger at spise den følgende dag. Så kan man rykke rundt med kalorierne – og så er man også sikker på, at man får nok (eller ikke for meget).

  2. Det lyder også smart Pigen. Jeg ved at 1253 ikke er meget, men det er det som jeg planlagde sammen med min Diætist sidste år. Det er fint nok for en periode, men man skal selvfølgelig spise rigtig sammensætning af fedt, protein og kulhydrater samt sørge for at få de vitaminer og mineraler der skal til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om