Sparetips

Alt vores tøj bliver vasket i koldt vand. Man skal af og til lave en 60 graders vask, men det er for maskinens skyld, det er vist meget sjældent man skal gøre det.
Koldtvandsvaskepulveret er parfumefrit og allergivenligt. Tøjet blir ligeså rent som ved højere temparaturer. Prøv det, hvis I vil spare 60% (kilde Dong energy) af jeres strømforbrug.

6 comments
  1. Uh…. hvor koldt. Kan det virkelig være godt for tøjet? Laver alle producenter koldtvandsvaskepulver? Er du tilfreds med resultatet?
    På den anden side skal vi jo alle give miljøet en hånd, så jeg skal vist lægge skepsissen lidt til side og så undersøge sagen i stedet.

  2. Tøjet fejler ikke noget, og det bliver helt rent. Jeg ved ikke om alle laver det, men i Coop butikkerne, kan man få det mærke der hedder Care. Prøv det 🙂

  3. 60 grader af og til er faktisk ikke nok! Vi fik ødelagt vores maskine fordi den ikke blev kogt igennem engang imellem. I lang tid døjede vi med snask på tøjet – ikke særlig lækkert – lavde jeg en rigtig kogevask forsvandt det en uge eller 2. Hmm, efter at have prøvet mange husråd om at gøre en trøble ren for “snask” ringede jeg til butikken hvor vi havde købt den og fik svaret at man skam skal koge sin maskine af min en gang om måneden for at få den renset helt!!! Det står bestemt ikke i vores manual – og jeg har heller ikke læst det andre steder, men det påstod han var rigtigt! Anyway vi kunne ikke hente noget der, da den var ældre end to år:(

  4. Adr de lyder ulækkert Mette, med snasket. Det står bestemt heller ikke i vores manual, og i Cares brochure står det skrevet som om at man skal gøre det hveranden til tredie måned eller deromkring.

    Miderne kan jeg leve med, men når jeg vasker sengetøj, er det ofte på de høje grader. Dyner og puder er altid på 60.
    Jeg ved ikke hvad Cares enzymer gør, og hvor meget det slåt ihjel, men det er værd at undersøge.

  5. Jeg tror ikke at det er så meget hvilke enzymer mm der er i vaskepulveret – det er temperaturen der slår de små bæster ihjel…

    Og jo – det var skisme ulækkert med snasket – faktisk rigtig ulækkert og efter at have prøvet mange mange ting, smed jeg håndklædet i ringen og fik ny maskine – det andet var bare for ulækkert!

    PS: Tillykke med at du skal skal til London!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Mmmm Kaffe

Sidder i sengen, med en dejlig kop kaffe. Min kaffe er lavet af økologiske kaffebønner, som jeg kværner…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Reklame

Jeg er buzzer, for Buzzador. Det er ganske sjovt, og af og til blir’ jeg tilbudt at deltage…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Morgenhistorie

Hør Lars Kaalund læse en dejlig novelle “Hvorfor gør vi aldrig noget fantastisk?”. Der er også en novelle…
Læs mere