Efterår på bloggen - CopenhagenDaily
7 In tanker

Efterår på bloggen

Bloggen har fået en lille makeover. Efterårsfarver og et billede fra et af træerne i gården.

Jeg har aldrig brudt mig om efteråret. For mig popper ord som forfald, råd, snart vinterdeprimeret, mørke, fugt og rå kulde ind på tavlen. Jeg véd at årstiden har mange andre ting, men det er noget jeg skal lede inde i mig selv for at finde glæde ved.
Stearinlys, middage med familien, strik på kroppen, varm kakao, lange gåture i en malet skov, syltning og begyndende vinterhygge.

Jeg vil fra nu, prøve at glæde mig over årstiden, istedet for at være vemodig. Måske det hjælper.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Helle
  lørdag 22. september 2007 at 17:15

  Sådan havde jeg det også med efteråret engang. Men nu har jeg lært at holde af det også.

  Dejlige efterårsfarver her på din blog. 🙂

 • Reply
  marianne's mening
  lørdag 22. september 2007 at 19:11

  Jeg har det lige modsat. At være inde, hygge og varme i stuen. Jeg syntes farverne er så flotte på denne årstid. Men jeg kan godt følge dig med dit vemod, jeg håbe det vil lykkes for dig at vende om 🙂

 • Reply
  conny
  søndag 23. september 2007 at 11:39

  Efteråret er en del af årstidernes skiften. Og det er det, jeg sætter pris på ved at bo i Danmark. Derfor: frem med stearinlysene, efterårsfarver på bloggen, sæt hyggen i højsædet! Muligvis er efteråret indgangen til afslutningen af året, men det viser også frem til, at noget nyt spirer frem bagefter.

  p.s. lyttede du til p4 i dag? I Cafe Hack var der besøg af Jonatha Brooke! Hun var god.

 • Reply
  Jane
  søndag 23. september 2007 at 22:32

  Jeg ELSKER efterår. Farverne i naturen er utroligt flotte. Der er masser af muligheder for at hygge indendøre. Man kan blive rusket godt igennem når man bevæger sig udenfor. Eller de dage hvor efteråret viser sig fra sin lune side – som her i weekenden – er det bare helt fantastisk at sidde på en strand og nyde en kop kaffe og kigge ud over vandet, så det har vi naturligvis gjort i den her weekend. 🙂

 • Reply
  Therese
  mandag 24. september 2007 at 10:53

  Det er dejligt at høre jeres tanker om efteråret 🙂 Tak for dem.
  Jeg havde en dejlig tur i skoven i går, så efteråret er pt inde i varmen 😉

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Efterårs-lørdag
  lørdag 6. oktober 2007 at 13:48

  […] For et stykke tid siden, var Henriette og jeg i Hareskoven. Jeg glemte helt at lægge nogle billeder ud. Jeg prøver jo ihærdigt på at finde glæden ved efteråret, og sådan en tur i skoven hjælper virkeligt på det! Dejligt. I dag er vejret også skønt, og om lidt skal jeg til at bage. I skal nok få billeder. Det bliver nemlig meget meget lækkert tror jeg. Kaspers mor og mormor kommer til “afskedsmiddag”. Vi skal have gråænder, og æblekage til dessert. Mums. […]

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Nu falmer skoven
  torsdag 2. oktober 2008 at 18:12

  […] Som jeg skrev sidste år, bryder jeg mig ikke om efteråret. Jeg bliver helt trist og mat i sokkerne ved tanken. Sidste år, lovede jeg mig selv at jeg ville begynde at se på de positive ting ved denne kommende årstid. Jeg vil prøve… […]

 • Leave a Reply