Hvilken koncert! - CopenhagenDaily
0 In musik

Hvilken koncert!

I går aftes var jeg til koncert med Jonatha Brooke. Hun rørte mig, helt ind i sjælen. Der er noget ved hende. Så dejligt! Hun spillede godt og blandet fra sine albums, lidt af det bløde og lidt af det hårde. Hendes band var helt fantastiske. Især trommeslageren Rich Mercurio, var jeg vild med. Han havde en helt utrolig styrke i sit spil.
Goffrey Moore, på guitar, er en spradebasse. Han fik liret en del, og det meste af det var fedt. Af og til savende jeg lidt samling fra ham.
Bassisten “Why-Not” (hedder han, han er fra Holland..) var vildt god. Det er ikke ham som hun plejer at bruge, men han er helt sikkert en fed afløser for den gamle.
I dag skal Kasper ha’ en time af hendes bassist – tror jeg vil være med som groupie …hø hø…

Hun spiller i aften i Kolding og i morgen i Århus. Hvis I er i nærheden, så ta’ ind og hør hende!!

Nu er det desværre tid til at ta’ på arbejde.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply