London update 4

Saa er det tid til endnu en update.

Vores internet virker stadig ikke, det er bare saa mega frustrerende og virkelig en humoer draeber!

Torsdag moedte jeg “Tina – omme i London“. Hun tog mig med paa et fantastisk lille sted, og treatede mig paa dejlig lunch. Roast pork, med poelse, kartofler og groent. Sticky toffee pudding til dessert. Og vin. Uhm det var godt. Og mest af alt var det dejligt at moede hende. Det er sjovt som man kan kende en person man aldrik har moed. Vi kaglede et par timer, inden hun skulle tilbage paa sin pind og jeg skulle hjemad.
Jeg glaeder mig til at naa at se hende igen inden jeg rejser.

Loerdag tog Rosa og jeg til Brighton, hvor vi skulle hoere Kat Thate. Hun er fra New Zealand og skrive virkelig fede og sjove sange. Inden hendes gig, gik vi rundt og saa paa havet og alle de fede boder langs stranden. Brighton var smuk, og havde en masse smaa gyder med butikker. Alt fra toej til mad og oekologiske sko 🙂 Jeg fik indtryk af at Brighton er hippie stedet, hvis man er til den slags.
Vi fik noget fiskesnask til frokost, og en halv time efter fik jeg ondt i maven. Av av av det gjorde nas, og det lagde lidt en daemper paa resten af aftenen. Isaer var det surt at have halvanden time i bil at se frem til.
Maven var foerst i orden i dag, saa naar jeg kommer hjem vil jeg lave en god staerk tomatsuppe. Saa kan den laere det…..

Jeg er oppe paa tre sange nu. Den tredje har jeg naesten lige indspillet, og nu mangler jeg bare at internettet snart virker saa jeg kan faa alle tre sendt til min laerer.

Kasper kommer paa torsdag,spoerg liiiige om jeg glaeder mig!?

Jeg har en masse billeder jeg gerne vil vise jer, forhaabentlig kommer de snart op pa Flickr.

Jeg har set endnu en fantastisk biograffilm.”And when did you last see your father” med fantastiske Colin Firth. Hvis den er i dk, saa se den. Genial film.
Naa ja, har ogsaa set Ben Stiller komedien….havde ondt i maven flere timer efter, af at grine saa meget.

Jeg har koebt en chokolade brun trenchcoat. Jeg elsker den. Den er meget paen, og faktisk ogsaa praktisk. Good girl! Endnu ingen sko eller andet lir. Jeg sparer, for jeg er forelsket i en hvis froeken Vaio, og taenk engang hvis hun ville med mig hjem?!…..

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Savn

Åh, jeg hentede en pakke på posthuset i dag. Den var fra Rosa. Et dejligt brev, en cd…
Læs mere