London update 6

0 delinger
0
0
0

Jeg er naesten lige staaet op. Det har vaeret en ensom nat uden Kasper, men Rosa soergede for at snorke mindst ligesaa hoejt, saa…..hi hi….

Da Kasper ankom torsdag, smuttede vi direkte hjem. Rosa havde lavet mad og vi fik drukket en masse vin og hygget os. Han hjalp Rosa med at installere en masse musikprogrammer og plugins paa hendes computer.

Fredag morgen efter en gang morgenmad, hoppede vi paa 94’eren. Vi stod af paa Oxford Circus, og gik ned mod Denmark Street. Det foerste der skulle tjekkes ud var selvfoelgelig vintage guitarer og basser. Hele Dk-street er fyldt med musikbutikker, og alle har gamle instrumenter. Man skal dog vaere lidt paa vagt, da nogle af butikkerne ikke rigtigt ved saa meget om vintage og priser dem forkert. Vi fandt dog en biks, som virkelig vidste masse. Kasper fik proevet og proevet den ene bas efter den anden, samt guitarer. Vi taler kram fra 1963 og op til midt 70’erne. Dyrt kram.
Vi gik tomhaendede derfra, men det var super fedt at vaere derinde.

Vi daffede videre rundt. Kasper skulle se “min” Vaio, og han gav mig ret i at den var meget meget laekker. Er dog bange for at grafikkortet ikke kan traekke 3d spil som Sims2, dette er altsaa et must!

Jeg viste ham Picadelly Circus, Big Ben, vi spiste dim sum i China TOwn, vi gik ned mod St. James’s park, ned langs Themsen, sad paa en baenk og saa paa London Eye mens vi holdt i haand, gik op mod et lukket men stadig hyggeligt Covent Garden, spiste Indisk paa Masala Zone og tog hjemad.

Loerdag morgen vaagnede vi tidligt, og jeg kunne se jeg havde faaet et ret dybt saar paa venstre fodballe. Efter den mega lange gaatur fredag kombineret med mine toerre foedder, var det maaske ikke saa underligt. Jeg forede sokken med tre vatrondeller og glemte alt om smerten. Vi havde en lang dag i vente.

Turen gik til Notting Hill. Portobello Road market. Noej der var mange mennesker, over det hele. Men vi gik langsomt, og proevede at abstrahere fra det. Jeg koebte mig et gammelt Danmark kort fra 1867. Dele af Tyskland er ogsaa paa. Super sjovt kort. Naar jeg kommer hjem, skal jeg finde en gammel guldramme, og saa skal det paa vaeggen.
Kasper fandt sig et par sko, meget fede og fra Lacoste til kun £35. Man kan godt lave gode kup i London, hvis man leder. Jeg fandt ogsaa en fin gammel taske til £4 !!!! Saadan for en kraemmer!
Vi spiste engelsk standart mad til frokost, Kasper fik Fish’n Chips (paa den gode ikke friture maade) og jeg fik poelser og kartoffelmos. Hi hi. Saa trillede vi ellers ogsaa videre.

Bagefter tog vi hjem og fik os en skraber et par timer. Tiltraengt. Om aftenen skulle vi ha’ vaeret paa Sushi restarurant. Havde faaet anbefalet en af min soester. Da vi kom derhen, blev vi dog istedet fristet af naboen. En Thai restarurant. Det bedste thai jeg nogensinde har faaet, og ret billigt!!! Jeg fik fx en ret med and, kokos, ananas og kaerlighedsfrugter (og en masse chilier). Den var rigtig laekker, saa hvis I skal til London saa sig endelig til saa I kan faa adressen.
En tur paa pub, et stort glas sort Guiness….og saa hjem.

Soendag havde vi ikke rigtig planer. Vi ville gerne paa Tate Modern, saa efter et kig paa tube kortet, gik det mod Southbank. Men typisk. Det var soendag, saa baade Cirkle og District line var lukket pga. sporarbejde. Vi endte med at gaa hele vejen fra Embankement, og det var langt. Men der laa et hoejt tykt lag af brune blade paa stien, og man kunne ikke lade vaere med at hoppe lidt rundt i dem. Efteraaret er virkelig kommet til London! Da vi kom til Tate, var vi allerede traette. Vi endte med kun at se gratis udstillingerne, men det tog da ogsaa en tre timer. Picasso, Munch, Jorn, Warhall, Lichtenstein og alle de andre. Det var smukt. Paa vej defra, kom vi forbi Trafalgar Square. Flere tusinder indere var samlet, til en gang Bhangra og Diwali fejring. Vi stod og dansede og hyggede os en halv times tid.
Bagefter taenkte vi NU skal det vaere Sushi, og vi tog op mod den den igen. Saa var den lukket. Argh. Vi endte dog paa (igen) laekker italiensk fin restaurant. Vi var glade 🙂 Naa ja, og saa paa pub….

Mandag startede med at pakke alt Kaspers habengut. Og noget af det jeg havde koebt roeg ogsaa ned i hans kuffert. Saa tog vi ind til Baker Street og moedtes med Rosa til frokost. Bagefter gik vi rundt i omraadet. Ind i Conrans boligbutik, noej den var fed mand! Var man rig, skulle alle ens moebler koebes der.
Der var dejligt i det omraade, og jeg skal helt sikkert tilbage inden jeg rejser hjem.
Timerne gik, og inden vi satte os ind i tuben mod Heathrow, naaede vi den beroemte Sushi, for der var aabent. Meget laekkert, og vi konkluderede at vores gastronomiske sans var blevet stimuleret saa godt som den overhovedet kunne. Jeg er glad for at jeg fik saa meget god mad, for til dagligt er det lidt fesent. Rosa er jo en sucker for fishfingers, toast, cheddar og baked beans….fnis.

Vi ankom til Heathrow, og efter en times holden i haand, vinkede jeg farvel til Kasper. Det havde vaeret nogle dejlige dage, og jeg kommer til at savne ham indtil jeg ser ham om 17 dage.

0 delinger
2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om

Savn

Åh, jeg hentede en pakke på posthuset i dag. Den var fra Rosa. Et dejligt brev, en cd…
Læs mere