KT Tunstall ROCKS - CopenhagenDaily
0 In london/ musik

KT Tunstall ROCKS

Jeg var til koncert med KT Tunstall i gaar, hold kaeft mand det var den fedeste koncert jeg laenge har vaeret til! Hendes band var fantastisk, hun spillede guitar saa kaeben faldt ned og hun sang saa fuglene blev misundelige. Orv det var fedt. Hun spillede laenge, og virkelig mange numre. Laekker scene, laekker spillested, masser af lys og god lyd! Arhhh saa kan man godt liige klare det.
Fik taget nogle billeder, find dem paa Flickr. Der er ikke mange, men lidt og et rigtigt godt af hende. Svaert at ta billeder uden at blaende. Ved selv hvor irriterende det er at faa blitz i hovedet naar man spiller.

Nu skal jeg ha skrevet en sang faerdig. I aften skal jeg ud at hoere Rosa spille et lille gig.

I morgen skal jeg moedes kort med Rikke og hendes kaereste, som er paa kaerlighedsferie i London. Bagefter skal jeg til Stuff Show, fedest. Jeg elsker gear og gadgets.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply