Så pyt da

Jeg fik en masse timers dejlig sludren med Marianne i dag. Vi spiste dejlig brunch og fik drukket store skønne mængder kaffe. Det var så skide hyggeligt, at jeg nok ikke kan lade være med at smutte forbi Bryggens Spisehus i morgen. Bare lige et par timers hygge. Det er dejligt at mødes med andre bloggere
Jeg skal dog lige på arbejde inden, så festlighederne må vente til jeg er færdig. Men mon ikke de stadig er der allesammen, når jeg kommer?

Kommer du?

17 comments
 1. Lotte – det lyder hyggeligt 🙂

  Morfar – det aner jeg virkelig ikke! Min plan er nok at blive på stedet, og ikke ta’ for sent hjem. Så øldrikning (i større mængder) osv er ikke mit bord i morgen, deswærr.

  Valdermarsro – Det var super hyggeligt. Marianne er en gæv pige, som er skøn skøn at sladre med!
  Glæder mig til at møde dig! (hvor kernesund er du i morgen??).

 2. Hi hi ok.
  Jeg har været SÅ dygtig – at jeg besluttede mig for at spise en brunch med det hele i dag. I morgen vil jeg holde mig nogenlunde i skindet, men en enkelt øl kommer der nok ned 🙂

 3. Hej Therese

  Jeg lover ikke, at jeg kommer, for kræfterne er godt brugt p.t. og jeg har også et arrangement imorgen. Og jeg er desværre nødt til at have dage, hvor jeg INTET skal. Ellers “knækker filmen”. Men jeg har det i baghovedet. Som du kan se på tidspunktet, så er jeg vågen midt om natten, så først må jeg hellere sove. Men tak for, at du har tænkt på mig og mindet mig om det. Hvis ikke jeg dukker op, så ønsker jeg jer en dejlig dag/aften.

 4. Deborah – Selvfølgelig skal du kun komme hvis du har overskud. Ville bare minde dig om det, da jeg kunne huske hvor ærgerlig du var sidste gang over at du havde planer, og ikke kunne komme med.

  Madame – Ja, det bliver top hyggeligt 🙂 Vi ses snart.

 5. Jeg gad vide, hvordan jeg kender dem, hvis jeg dukker op, men de kan jo nok kende mig forhåbentlig 😉 Nu er jeg vågen og lige nu går det okay, så vi ser. Jeg behøver jo ikke blive hele aftenen, men kan nøjes med et par timer. Det kunne jo være sjovt at se “tøserne”.

 6. Deborah – Du kan kende os, ved at der et sted i lokaler sidder en flok grinende kvinder 🙂
  Det er så sjovt at møde andre bloggere, og jeg er spændt, for der kommer også nogle stykker som ikke var der sidste gang.
  Jeg er der ved fire halv fem tiden tror jeg nok. Måske vi ses, ellers så nyd din fridag.

 7. Rikke – det er bare nogle bloggere der mødes, på initiativ af “Husejer” og “Himmel se Havet”. Vi var vel en 12-14 stykker i går, nogle har set hinanden før, og andre har ikke. Du må ta med næste gang, for det er helt åbent for alle!

  Madame – det var nemlig rigtig hyggeligt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om